IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Футболни секс пози

21 юни 2013 10 00

Когато леглото се превърне във футболно игрище

Снимка: topsexywallpapers.com

Снимка: topsexywallpapers.com

Преди време Дейвид Бекъм бе уважен и във филмовата индустрия, като се появи заглавие „Ритай като Бекъм“. Футболистите са уважавани по цял свят и то не само от мъжете, които дишат заради тази игра. Дамите точат лиги по атлетичните мачовци, които освен с визия и талант, могат да се похвалят и с много пари. Ето че „ритнитопковците" вдъхновиха някой страстни натури да измислят и секс пози, които асоциират пряко с играта. Ако половинката ви откаже да ви задоволи в леглото, защото има първенство по футбол, или защото е разстроен от загубата на любимия му отбор, може палаво да му прошепнете: „Центрирай ме като Бекъм“. Какво точно означава това и какви други секс пози ще се понравят на футболните фенове, ще разберете от следните редове:

1. Центрирай я като Бекъм

Дейвид Бекъм е известен с това, че умее да разиграва топката по целия терен и да я центрира много точно, така че не е пресилено да предположим, че той е вещ и в „разиграването" на жена си, когато става дума за секс и едва ли се придържа само към леглото в спалнята.

За да бъдете като Бекс, качете вашата дама на облегалката на дивана, на кухненската маса или на капака на автомобила си, центрирайте я и.... пробвайте дали това не са идеалните пози за зачеване на дете. Все пак Дейвид и Виктория имат цели четири!

2. Плъзгай я като Меси

Звездата на футболен клуб „Барселона" – Лионел Меси в момента е може би най-добрият футболист на планетата. Неговият стил на игра е гладък като коприна и остава опонентите му напълно объркани. Така че в чест на аржентинския футболен бог, легнете с партньорката си върху сатенени чаршафи, вземете чаша сладолед, мед или сметана и я намажете цялата, а след това опитайте деликатеса, директно от най-интимните точки на тялото ѝ!

3. Божията ръка

Марадона вкара един от известните си голове с „незаконното" използване на ръката си. Възпроизведете това и в спалнята, като с едната ръка нежно масажирате клитора на любимата си, докато с другата прониквате във вагината ѝ. Ако се справите добре, резултатите ще бъдат всичко друго, но не и спорни!

4. Златен шут

Няма по-удовлетворяващо усещане във футбола от отбелязването на победния гол - един-единствен шут, който прави отбора победител в мача. Гол, с който отборът печели славата и овациите, а противникът си тръгва засрамен.

За да подражавате на това епично събитие с приятелката си, отдайте се на акт, който да продължи пълни 90 минути, докато се уверите, че тя е достигнала поне няколко пъти до оргазъм. Можете да поставите възглавница под дупето ѝ, да повдигнете краката ѝ и да ги свиете в колената. С тази поза ще донесете „победата у дома" със серия от гръмотевични удари, с мълниеносен резултат. После полейте победата с шампанско!

5. Добра защита

Както се казва в професионалните спортове, най-успешната защита е добрата атака. В този смисъл, накарайте любимата си да свърши, като ѝ предложите пълна програма отзад. Става въпрос за съчетание от анален секс и два пръста във влагалището ѝ.

6. Игра с ръка

Както вече казахме, този ход е наказуем във футбола, но за щастие в спалнята няма съдия. Всички момичета обичат да усещат поне един пръст във влагалището си, а някои жени харесват и два. Ако дамата ви е по-еластична можете да пробвате и с три, а авантюристките са готови да поемат дори четири. Но този ход е само за жени, които се нуждаят от пълна ръчна програма, за да достигнат до истинско удовлетворение.

7. Отнемане на топката от противника

Това е един от най-грубите и неприятни ходове във футбола (поне за този, на който му отнемат топката), но той може да бъде много чувствен в спалнята. Намажете цялото тяло на любимата си с масажно олио, вържете ръцете ѝ за таблата на леглото и започнете да плъзгате своя член бавно по цялото ѝ тяло, докато тя не започне да ви се моли да го насочите към нейната вагина. Просто се уверете, че вие държите контрола над ситуацията по всички възможни начини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари