IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс на диванче

25 септември 2013 14 40

Коя е най-удобната поза за бурни страсти на дивана

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Леглото вече не ви се вижда примамливо освен за сън, а тя ви гледа с влажен поглед и буквално ви съблича без да ви докосне. Един бърз оглед на хола ви кара да се фокусирате върху дивана. Колко пъти сте си представяли как я хвърляте по корем върху меката мебел и прониквате в нея?

Време е тази фантазия да стане реалност. И за да не губите минути в измислянето на перфектната поза, отсега имайте предвид, че на облегалката е най-удобно и сексът е наистина завладяващ и за двама ви.

Какво да направите? Ами първо съблечете я – със зъби, ръце или както искате. Нека се наведе над облегалката на дивана, така че коремът ѝ да застане от горната ѝ част. Останалата част от тялото си може спокойно да отпусне върху меката мебел. И за да не заспи, се постарайте да я държите будна.

Дамата може да кръстоса глезени между краката ви, което ще притисне вагиналните ѝ стени, а те от своя страна ще се стегнат около члена ви.

За вас остава хубавата гледка, а за нея свободните ръце, за да стимулира клитора си. Освен това позата осигурява дълбоко проникване.

Снимка: Men's Health

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Pufpaf ( преди 10 години )
Харесвам това !Ама за 1.90 дългучи не знам колко трябва да е висок подлакътника на диванчето, че да удобно. Тия задните пози са ми любимите :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар