IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спасете мисионерската поза

22 август 2006 13 22

Повечето жени, а и мъже, харесват тази "скучна" поза, защото дава възможност за достатъчно широко поле за действие без да се губи контакта с очи

Спасете мисионерската поза

Най-старата и най-скучната поза според всички съвременни специалисти. Да харесваш да правиш секс по този “старомоден” начин е едва ли не еретично.

Истината обаче е, че повечето жени, а и мъже, харесват тази поза, защото дава възможност за достатъчно широко поле за действие без да се губи контакта с очи, така важен особено за влюбените души.

За да не ви доскучава обаче, може спокойно да вложите малко въображение в изпълнението, а и така ще е по-честно, защото не е редно жената само да лежи безучастно, нали.

С помощта на възглавница под дупето, направете така, че основата на пениса му да опира във големите ви срамни устни.

Помогнете му като движите тялото си напред и назад обратно на него и най- вероятно ще преживеете чудото на комбинирания клиторно-вагинален оргазъм.

Падате ли си по супер дълбокото проникване, сгънете краката в коленете и ги опрете в гърдите си (или ги приближете колкото се може по-близко, не всички са екстра гъвкави).

Ще го зарадвате много, ако качите краката си на раменете му. Така му давате възможност да се движи по-свободно. От което печелите и вие.

Обратният вариант, със събрани под него крака, пък стяга влагалището и повишава чувствителността му.

И не забравяйте, че не позите създават незабравимите моменти в леглото, а чистият и неприкрит ентусиазъм да се изпитвате удоволствие заедно.

КоментариКоментари