IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Движенията, на които мъжете да заложат в леглото

23 октомври 2015 16 06

Пет задължителни пози

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Студеното и мрачно време определено предразполага към повече интимности, тъй като в леглото е доста по-горещо и приятно, отколкото навън. Без значение какъв тип секс харесвате – бърз, бавен, нежен или груб, всеки човек има една или няколко любими пози.

В случай, че се притеснявате, че любимата ви може да ви помисли за скучни, изпробвайте в тази последователност петте задължителни движения за всеки мъж. Те са част от книгата „From Erotic Start to Spine-Tingling Stretch to Mind-Blowing Finish“. Възползвайте се от дъждовните вечери и действайте!

Орални ласки

Зоната на юг винаги е добър избор за начало на любовната игра. Накарайте жената да легне по гръб и да се отпусне максимално. Това е вашият шанс да покажете възможностите си и да ѝ подскажете какво я чака по-късно, щом началото е толкова добро.

Преминете в действие

Точно когато жената е близо до връхната точка, преминете в действие. Използвайте нейната поза и се плъзнете между краката ѝ. През това време я целувайте страстно, прокарвайте пръсти през косата или хапете долната ѝ устна. За подкрепа може да увиете нейните крака около вас. Щом наберете скорост, преминете на следващото ниво.

Среща на моста

Застанете на колене и помогнете на жената да повдигне гърба си и да застане в позата на мост, прикрепяйки се с ръце и крака. Нейните ръце трябва да обгърнат гърба ви от двете страни, а краката ѝ да застанат от вътрешната страна на вашите. Повдигайки се, бедрата на жената, които са от външната страна, трябва да срещнат вашите. Тази поза е идеална за стимулация на G-точката, но може да продължи само минута-две, тъй като изисква много сила и издръжливост от страна на жената.

Обратно надолу

След изтощителната поза на моста, накарайте жената отново да легне по гръб. Тя е със свити колене, повдигнати нагоре. Вие заставате пред нея, леко приклекнали, като с едната ръка хващате бедрото ѝ, а с другата галите гърдите ѝ.

Страстният завършек

Преминете плавно от предишната поза към следващата. Изправете се леко и хванете глезените на жената, като по този начин контролирате и темпото на акта. Позата е идеална за финал, тъй като е удобна за жената, а на вас предоставя прекрасна гледка към нейното тяло.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

сдфгхй ( преди 8 години )
като жена ще ви питам кой ги измисли тия глупости? Половината не е изобщо вярно. Най-добрия съвет към мъжете е да питат жените как им харесва
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Данчо от жк"Мла ( преди 8 години )
Така ми се прииска.....добре че не е тъщата наблизо,да я скъсам!?....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар