IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скритите послания на еротичните сънища

13 юли 2007 09 48

Всички сънуваме секс. С един или друг, в една или друга поза. И сънищата ни означават разни неща. Виж какви са

Скритите послания на еротичните сънища

Още Фройд, онзи, който обяснява всичко със секс и едипов комплекс (влюбените в майките си мъже) е разкрил, че еротичните сънища, както всички останали, не се явяват току така, само за разнообразие, а отразяват разни скрити мисли, желания и стремежи.

И понеже така или иначе сънищата си идват и би било глупаво да ги оставим да си отидат без да сме понаучили нещичко от тях, ето ви няколко варианта за тълкуване на сънища.

Секс с известна личност

Дори през деня да сте безобидна, тиха и скромна личност, щом сънувате, че правите секс с известна личност, значи копнеете за повече признание и слава.

Да сънуваш, че си мъж

Показва, че полагаш усилия да се докажеш в мъжкия свят и единственото, което ти остава да направиш, за да изравниш с мъжете, е да станеш един от тях.

Секс с някого, когото не понасяш

Често е знак, че все още търсиш идеалния любовник. На сън не сме обременени от предразсъдъци, морални или етични норми и опитваме всичко – дори да сме с някой, когото не понасяме. Вероятно този сън ще влезе в графа „кошмари“, а не „еротични“, но пък този, „отблъскващия“ току виж се окаже много добър в леглото...

Секс с непознат

Тук обяснението е малко объркано. Да правиш секс с някого, когото не познаваш, означава, че все още търсиш вътрешния си мир, имаш нужда от упътване и помощ да се откриеш.

Как сексът с непознат помага за откриване на вътрешната хармония, не се казва.

Прелъстяваш шефа

Това е единственият начин ти да започнеш да командваш – да сънуваш, че правиш секс с шефа и той изпълнява всяко твое желание, а не както обратното, както обикновено става.

Означава също, че копнееш за повече власт в реалния живот. Дали не е време да говориш за повишение с въпросния шеф?

Експерименти с половинката

На това няма какво да се чудиш – означава, че имаш нужда от разнообразяване на сексуалния живот, но все още се притесняваш да си кажеш. В мига, в който се събудиш, действай по темата.

Правиш секс с най-добрия си приятел

Не значи задължително, че имаш мръснишки помисли към човека, на чието рамо плачеш от поредната неуспешна връзка, а че имаш нужда от любов и разбиране.

Според нас обаче означава, че това „ние сме само приятели“ е вашият начин да си кажете, че много си се кефите, но нещо ви спира да се нахвърлите един на друг още на следващата „приятелска“ бирена вечер.

Секс с бившия

Вместо да му звъните по телефона и да му вдигате скандал, че дори и в сънищата не ви оставя на мира или пък да тълкувате това като знак от съдбата, че трябва да се съберете, спомнете си как сте се чувствали по време на връзката ви.

Вероятно ви липсва тръпката или спокойствието, което сте имали преди.

Мнението на Tialoto.bg: Еротичните сънища са чудесен начин да правиш секс с хора, с които в реалния живот или няма как да се срещнеш ( за съжаление Джони Деп не живее в отсрещния блок) или дори и да се срещнеш, няма да се получи.

Ако ви се присъни Джъстин или Мадона – наслаждавайте се, сега е моментът. И не се приснявайте, не се брои за изневяра.

КоментариКоментари