IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тигрица в леглото с комплект... чаршафи

27 март 2008 12 50

Да, някои пози от Кама Сутра ви се струват достъпни само за акробати, но с комплект спално бельо ще разберете, че сте сгрешили

Тигрица в леглото с комплект... чаршафи

Как ви се струва титлата Кралица на леглото? Е, ако питате някой мъж, той ще предпочете Кралица в леглото, но това е друга тема.

Ако си мечтаете да усвоите някои интересни пози от Кама Сутра, но все още ви се струват прекалено сложни и недостъпни, имаме едно интересно предложение за вас. То идва от не много далечна Великобритания, а ние, любопитковците, успяхме да го открием в един наистина безкраен океан – Интернет.

Не е необходимо да имате акробатически опит, за да пробвате нови и интересни пози в секса. Имате нужда само от комплект чаршафи. Да, да, но не тревисто зелени, а шарени.

Добре, спираме със загадките – става дума за едно нововъведение, което се предлага на Острова. Това е комплект чаршафи, които имат щампи на ръце, ходила, колене и дупета, оцветени в синьо и розово. Ясно ви е, че синьото е за момченца, а розовото – за момиченца.

С помощта на тези принтове вие бързо и лесно можете да усвоите няколко нови пози от великолепната книга Кама Сутра. Просто следвайте собствения си цвят заедно с определени части от тялото си, комбинирани чрез цифри и готово.

Чаршафите се наричат Karmasheetra и са прекрасна идея да се позабавлявате с партньора си. Те са забавен, различен и най-важното – доста възбуждащ начин да разнообразите сексуалния си живот. Струва ни се, че това е страхотна рецепта за оргазъм, гарантиран при това.

Комплектът чаршафи е придружен от инструкции за използване (сякаш е някоя високотехнологична джаджа). Според тях на първо място трябва да откриете подходящ партньор (да, и на нас ни се струва, че вибратора няма да покрие всички необходими отпечатъци...).

След това го подгответе за новата си придобивка и не пропускайта факта, че целта е общото ви забавление в леглото. Когато настъпи моментът, покрийте леглото си с чаршафите, които имат стандартни размери за спалня.

По желание може да се разсъблечете или направо да останете голи. После всичко е във ваши ръце. И в стъпалата, дупетата и коленете ви, разбира се.

Според "идеолозите" на този спален комплект ви предстоят горещи часове с техните принтове. Освен това няма да се чувствате вече непохватни и не на място. Нито ще страдате от нежелани травми.

Най-хубавото е, че можете да си ги поръчате от тук, гарантираха ни, че доставят до цяла Европа. Ние сме твърдо решени да изпробваме спалното бельо, изглежда доста забавно.

КоментариКоментари