IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И все пак минава отзад

28 март 2008 13 59

Най-любимата поза на мъжете. Питахме, отговориха ни, четете и давайте смело

И все пак минава отзад

Преди известно време си говорихме за това как най-добрата поза за стигане до оргазъм за жените е задна прашка (уф, гадно й е името на тази поза, но такъв е животът).

Въпросната поза се появи и то от всички страни и в новата анкета на Tialoto.bg за любимата поза на мъжете в секса.

Най-категорично и безапелационно заднoто задоволство (добър евфемизъм)  беше посочена като една от най-най-най-оргазмично-разтърсващите пози.

Вероятно няма нужда да поясняваме защо, но все пак ще споменем дълбокото проникване, възможността да се контролира темпото, гледката към леко (или енергично) поклащащото се дупе и какво ли още не.

Втората най-предпочитана поза е с романтичното име „Лотос“. При нея Той е седнал и опрял гръб в стената, Тя седи в него с лице.

Лотос, потвърди от собствения си опит участник в анкетата, е позата, в която жената стига най-лесно до клиторен оргазъм.

Големият плюс на „цветната поза“ е и това, че мъжът си почива, наслаждавайки се на гледката. А нали знаете, те обичат с очите.


Третият най-популярен отговор може да се обобщи с мнението на друг от участниците: „Няма значение позата, важното е секс да има“.

Само един от анкетираните намеси камшици и белезници в отговора си, а друг точно това отхвърли с думите „Стар съм вече за такива неща“.

Впрочем, възрастта на анкетираните мъже е между 20 и 30 години.

И за да приключим съвсем позитивно, повечето споделиха, че най-важното е първо половинката им да се чувства добре.

А казват, че мъжете били безчувствени.

КоментариКоментари