IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Супер поза за най-надарените момчета

31 октомври 2008 10 45

Не се страхувайте от едрия полов добитък. С тях сексуалните преживявания могат да се превърнат в истински фурор на удоволствието. Всичко зависи от позата

Не се страхувайте от едрия полов добитък. С тях сексуалните преживявания могат да се превърнат в истински фурор на удоволствието.Снимка: SVAP

Не се страхувайте от едрия полов добитък. С тях сексуалните преживявания могат да се превърнат в истински фурор на удоволствието.Снимка: SVAP

Размерът като категория е най-относителното нещо в сексуалния живот на една двойка и е напълно излишно да се правят заключения за нейната ефективност.

А сега ще го кажем по-просто – няма значение колко е голям, има значение как прониква. Всички разбрахте, че става дума за горделивия господинчо в боксерките на любимия.

Класифицирахме големината, дължината и дебелината на заветния мъжки полов член по следния начин – впечатляващо голям, завидно надарен, напълно достатъчен и неустоим мъник.

И в продължение на четири горещи части ще ви опишем коя според нас е най-подходящата поза за всеки от гореизброените типове.

В чест на „телефонните слушалки“ започваме с най-най-едрия от семейство членове – впечатляващо големия.

Приплъзващата поза

Как да го направите:

Той коленичи, като държи гърба си изправен, а ти си легнала с лице към него. Издърпва те плътно да себе си, като поставя краката ти върху раменете му. В тази позиция тазът ти трябва да е във въздуха, а тежестта на тялото да я поемат раменете ти. Сега е моментът малкият приятел да се наведе лекичко и да проникне. През цялото време запазването на удобна и правилна позиция, както и неговото равновесие зависи от това да увие ръцете си около бедрата ти.

Защо ще ви хареса:

Тази поза е много подходяща за секс с по-надарено момче, защото осигурява по-леко и плитко проникване. Ако се замислим само колко предвидлива е Майката Природа – всички нервни окончания на вагината се намират на около 2,5см от „входа“ й. Тази техника позволява и двамата да изпитате удоволствие – той се фокусира върху супер сетивната част на вагината ти, при това с неговата най-чувствителна част от пениса – главичката.

И докато вие изпробвате тази, ние ще подготвяме следваща поза. Успех!

КоментариКоментари