IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На лов за ергени

16 юни 2011 14 30

Или как се намира телефонен номер с малко креативност

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Наскоро консултантска фирма, специализирана в подбора на управленски кадри, направи проучване сред 150 жени, за да се установи каква е тенденцията нежният пол да става за мениджър у нас. Имаше доста интересна статистика, в която ми направи впечатление това, че дамите определят за водещо качество на добрия ръководител в пола творческия подход. А най-креативни сме в любовта и опитите си да се домогнем до нечий телефон...

Сещам се какво се случи наскоро на един приятел, който сега се събра с една мацка, благодарение на бързия й ум. Ще го нарека Ицо...та Ицо беше на ергенско парти в столично заведение. След като компанията се изпонапила, започнала да търси контакти с нежния пол.

Най-добрият му приятел веднага се ориентирал към група жени и тръгнал да сваля едната. Мацката видяла, колко е на „ти" с алкохола и отклонила опита му културно. Последвал обаче втори и на третия, тя леко го бутнала с ръка, за да възпре нахалството му, а нашият човек загубил равновесие и се катурнал. Дошъл редът на Ицо, който си харесал друга хубавица и, докато й обяснявал колко прелестни очи има и т.н., накрая я убедил да си напише телефона на бицепса му.

Дотук добре! Станал той сутринта и какво да види – 0887... и след това нещо размазано, което нямало нищо общо с цифри. Разбрал Ицо, че са му врътнали номер и като всеки мъж решил, че в случая няма чак такава трагедия. След два дни обаче получил смс от пияното си аверче, който му споделил, че е бил изненадан със следното съобщение: "Ето ти телефона на моята приятелка, която твоят приятел сваляше онази вечер".

След кратък размисъл откъде тази дама се е домогнала до телефона на приятеля му, Ицо звъннал и като чул мъжки глас, вече бил сигурен, че му се подиграват. Казал на „пиянката" да пита онази девойка дали това е истинският телефон и след полученото потвърждение на другия ден се пробвал пак.

Слава Богу била тя! Видели се и си изкарали добре, но го глождил въпросът откъде мацката му е намерила номера. След кратки убеждения да си признае и обилно изчервяване по бузите й, истината излязла наяве.

Девойката също си била харесала Ицо и след измисления телефон на ръката му съжалила, че не е написала собствения си. Като всяка креативна и надъхана жена, веднага сътворила пъклен план как да го издири.

Отишла в заведението и първо питала дали някой не познава компанията...ударила на камък. После се сетила, че ги снимали за някакъв сайт и открила снимка на ергенската компания.

Веднага регистрирала група във „Фейсбук" с послание: „Зов за помощ! Познавате ли някой от тази снимка?". Отзовал се един човек, който бил познат на пиянката и й дал телефона. Оттам се включила и нейната приятелка, която въпросният пич свалял и пратила съобщението. Останалото, вече го знаете...

Когато чух разказа, получих истинско вдъхновение и си казах „евала", това сме ние жените, за нас няма невъзможни неща. Искаме ли нещо, борим се, търсим и разбира се намираме. Друг е въпросът дали си заслужава или не, но е важен ентусиазмът и тази искра, която те пали да действаш до някакъв резултат.

В момента Ицо излиза сериозно с въпросната дама и отношенията им лъхат на романтика и разбирателство. Нека всички бъдем смели, но да оставим и малко кураж на мъжете!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Dolce ( преди 12 години )
И на мен ми харесва статията и даже провокира размисъл . . .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Dolce ( преди 12 години )
И на мен ми харесва статията и даже провокира размисъл . . .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
electra884 ( преди 12 години )
На мен пък статията много ми допада! Смятам, че е забавна и напълно реална (що се отнася до ситуация с пияни мъже). Явно ти липсва чувство за хумор silvialii...!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
silviaii ( преди 12 години )
Е по-просташка статия отдавна не бях чела... дори тук! "Пиянката"? Стига де!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар