IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените имат силен радар за хомосексуалисти

24 юни 2011 13 12

Женската интуиция е безпогрешна...Доказано!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Отдавна е ясно, че жените имат по-силно развита интуиция и шесто чувство от мъжете. Това доказаха и канадски учени, само че по един нестандартен начин. Те са установили, че представителките на нежния пол от далече надушват хомосексуалистите. Така, че ако някой мъж се опитва да заблуди околните за сексуалната си ориентация...нека стои далече от дамите.

Според учените от Торонто (Канада) жените само с поглед разпознавали дали срещу себе си имат хомосексуално или хетеросексуално ориентиран индивид. А най-точни са в преценката си, когато са в настроение за любов.

Канадските изследователи са показали снимки на 80 мъжки лица с еднакво изражение. Женската интуиция веднага е разпознала без грешка кой каква ориентация има. Най-вероятно тази силна сензитивност се дължи на първичния инстинкт, според който самката си търси самец за продължаване на рода. Това предположение се потвърдило от факта, че участничките не са успели напълно да преценят сексуалната ориентация на жени по снимка.

(БТА)

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Dolce ( преди 12 години )
Изобщо не ме изненадват тези "открития"! Това отдавна е абсолютен факт . . .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар