IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 въпроса, чиито отговори жените не знаят

22 август 2011 13 31

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Че мъжете са от Марс, а жените – от Венера, се уморихме да слушаме. Едно е ясно – различни сме. Ето обаче отговорите на 4 въпроса, които поне малко да ни доближат до мъжката същност.

Защо мъжете не обичат да пазаруват? Не е задължително да слагаме всички мъже под общ знаменател, но дори и малкото, които не мрънкат, когато ги изведем на шопинг или разглеждаме заедно някой онлайн телешоп, имат праг на търпимост. От историческа гледна точка те са ловци – знаят какво търсят, насочват се директно към него и продължават към следващата набелязана цел. Проблемът не е в самото пазаруване, а във времето, което двата пола му отделят.

Защо мъжете работят повече? Виновни са високите им нива на тестостерон. В случай, че тези нива са завишени при представителките на нежния пол, много вероятно е да ги видите да практикуват професии като адвокат, рекламист и нещо друго, което поглъща повечко енергия.

Защо мъжете постоянно мислят за секс? 54% от мъжете наистина прекарват много време в мисли за секс. Според някои учени на всеки 7 секунди през главата им минава по някоя еротична мисъл. Тестостеронът отново има пръст в цялата тази работа. Освен това с получаването на оргазъм мъжете се освобождават от натрупания стрес, така че никак не се и учудваме, че сексът е сред любимите им занимания.

Защо често превключват каналите? Много е дразнещо, нали? Обяснението е просто – това е начин да се разтоварят. Телевизорът често е фон и сменянето на каналите действа релаксиращо. Освен това мъжете се интересуват от ключови моменти и информирайки се за тях, губят интерес към другите детайли и вече са готови да преминат към нещо различно за гледане. За да не се изнервяте допълнително, занимавайте се с нещо разсейващо като спортуване с Лайфгиър Тай Мастър, ровене в интернет или изваждане на батериите от дистанционното.

Автор на статията:
Милена Димитрова

КоментариКоментари