IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо мъжете и жените не могат да бъдат само приятели (Видео)

15 декември 2011 16 00

Един много любопитен любителски репортаж по темата...

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Понякога най-сложните философски въпроси, над които човечеството е блъскало глава векове наред, могат да получат доста елементарни и забавни отговори...

В случая от едно клипче, които група пичове от Юта, САЩ решили да пуснат в Youtube, ей така – на шега. Та, видеото, което досега е гледано от почти 4 милиона зрители от цял свят, носи простичкото заглавие „Защо мъжете и жените не могат да бъдат само приятели".

Oбщо взето клипчето представлява социален репортаж, който един от студентите в университета в Юта решава да направи сред своите колеги, разхождащи се насам-натам из библиотеката.

Отначало той започва да интервюира само момичета, като им задава един-единствен въпрос: „Могат ли мъжете и жените да бъдат само приятели?", на който абсолютно всички дами уверено отговарят с „Да!".

След това младежът пита същото и момчета, които се оказват доста по-колебливи и уклончиви в отговорите си: „Мне..", „Ами ние сме мъже и винаги изпитваме онези неща, нали знаете?", „Не мисля, че това е възможно..." и т.н.

След това следва и вторият въпрос към дамите, уверени в своят отговор, който гласи: „Назови един мъж, който ти е само приятел?", след което започват да вали порой от мъжки имена: „Джон", „Пол", „Тим"....

Третият въпрос обаче се оказва ключов: „А мислиш ли, че всъщност Джон/ Пол/ Тим те харесва и би се забил с теб, ако му дадеш шанс?"

Е, тогава става наистина интересно, защото до една мацките започват да се хихикат, срамуват и признават, че всъщност това е факт.

Заключението се съдържа в една от репликите на един от интервюираните студенти, който спокойно казва: „Невъзможно, заради физическото привличане".

Та, всъщност това май е отговорът на въпроса...

Изгледайте видеото и кажете: добър монтаж или фундаментална истина е репортажът?

Автор - снимка

КоментариКоментари

svetlio760 ( преди 10 години )
Всъщност в това се състои прословутото женско коварство- те знаят за всички свои верни "приятели" в мъжки род, но си траят и използват любовта им за свои лични женски цели, амбиции и нужди- жени могат да ми бъдат приятелки само ако не отхвълят чувствата ми- аз решавам дали момичето ми е просто приятелка или не!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
frodi ( преди 12 години )
До Amendoim: :)) а той дали ще си изповръща червата от идеята за интимни мисли с теб :))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Amendoim ( преди 12 години )
Най-добрият ми приятел е мъж! А мисълта да имам някакви интимни мисли за него ме кара да си изповръщам чарвата, все едно спя с баща си. Мъжете и жените могат да бъдат приятели, това е моето мнение.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
lilianadineva ( преди 12 години )
Аз пък мисля,че е напълно възможно да съществува такова приятелство. Аз лично имам много такива приятели.В крайна сметка,ние не изпитваме привличане към всеки от другия пол.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Katinka ( преди 12 години )
Според мен си е монтаж, защото не може всички да са толкова наивни и никой да не се обоснова смислено! Аз вярвам, че има такова приятелство, защото повечето ми приятели са мъже. И независимо от физическото привличане пак сме приятели... Част от приятелството са компромисите, защото дори едната страна да е привлечена от другата и чувствата на са взаимни- трябва да преодолее това привличане, за да запази приятелството си с човека!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар