IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С гадже на фитнес?!

16 януари 2012 08 10

Мъжете казват: „Не, мерси!“

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Мъжете харесват жени със стегнати и гъвкави тела, жените пък се впечатляват също от по-спортно телосложение. След като и двата пола целят да подобрят физиката си и да са по-атрактивни, не би трябвало да има нищо лошо в идеята да спортуват заедно, хем да прекарат повече време като двойка. Господата обаче мислят по друг начин и не искат да ходят заедно с половинките си на фитнес, защото:

1. "Не можем да зяпаме другите мацки там"

В залите е пълно с прекрасни същества в прилепнали екипчета, от които излизат пищните им гърди. Как да не ти се прииска да заровиш необезпокояван поглед в тях. Да бъдем реалисти, ако си с гадже във фитнеса, всеки поглед встрани ще ти излезе през...

2. "Тя ще зяпа другите мацки и ще се сравнява с тях и ще кара и мен да я сравнявам"

На теб може и да ти е забранено да гледаш останалите посетителки от женски пол, но дулсинеята ти ще го прави и то – шумно. Безкрайните въпроси: Тя по-хубава ли е от мен? Задникът й по-малък ли е... ? Аз така ли изглеждам като спортувам...и т.н., ще убият желанието ти за спорт много бързо.

3. "Ще ме разсейва"

Тя може да не посещава често фитнеса като теб и в началото ще има хиляди въпроси. Освен това ще изисква да й помагаш при всяко упражнение.

4. "Тя не слуша така или иначе"

В случай, че все пак решиш да вземе любимата си в залата и да й дадеш някои елементарни насоки как да спортува, ще те заболи набързо главата. Тя, жената – знае всичко и мрази да слуша. Ще оспорва почти всяка дума, а и едва ли ще смогне на темпото ти – все пак си мъж!

5. "Ще я видя в най-лошата й форма"

Жените цял живот се кипрят основно да впечатлят мъжете. Дамската им чанта е пълна с чудесии, които да поддържат кукления им вид, сочните им устни и пърхащите им мигли. Да не говорим за хубавия аромат , който се носи от тях.
Е, във фитнеса тези неща ги няма. Има само потно тяло, рошави коси, яростен поглед и пръхтене, което тя обикновено не издава. И така илюзията за жената чудо, може да се развали, а никой не иска това да се случи!

6. "Имам нужда от малко време за мен и приятелите ми"

Мъжът има нужда от малко пространство. Място, където да си отпусне душата, да говори простотии, да плюе ако ще, без да среща укорителния поглед на половинката си. Мъжът има нужда да говори за жени, за коли, за работа... Понякога пък иска да остане сам със себе си. Лошо няма и той е човек!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Бо ( преди 12 години )
Мислех и аз да взимам с мен жената на фитнеса, че яде повече от мен - ама сега - няма.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
:) ( преди 12 години )
Безумна тема. Тренирам над 2 години съвместно с приятеля ми.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sheherezada ( преди 12 години )
Доста повърхностна и глупава статия!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vipera ( преди 12 години )
значи не иска да види жената в най-лошата и светлина? толкова ли са различни жените, без да са гримирани и наконтени, че чак мъжете им не искат да ги виждат - ами тогава не трябва да се виждате и рано сутрин, и вечер преди лягане?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 12 години )
baby_g ( преди 12 години )
Е.. значи другите мацки са прекрасни същества с пищни гърди, а гаджето е потна, рошава и пръхти! хахха
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Kamen ( преди 12 години )
Tuk ne stava vupros za zqpane na drugi macki ili neshto podobno, mnogo po priqtno e sus edin priqtel koito ti e sushto i sparing partnior, da si kajete nqkoi drug laf, da se posmeete zaedno, otkolkoto sus gadjeto si.PS: izvinete za pravopisni greshki, otdavna jiveq v 4ujbina i malko sum pozabravil rodniq si ezik
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Gummy bear ( преди 12 години )
Статията, както почти всички от този сорт, е обобщаващ рефрен на "мачо мъжа", който явно просто не иска и не се разбира с половинката си. Няма нищо по-приятно за мен и приятеля ми да тренираме заедно, но явно не всички се разбират като нас :) Пожелавам ви го обаче :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
dancheto ( преди 12 години )
И аз съм се опитвала да тренирам с гаджето си, но просто не се получават нещата...Според мен най-добре е всеки по отделно, и не заради зяпането на "прекрасни същества в прилепнали екипчета, от които излизат пищните им гърди"(да ги зяпа нямам против), а заради концентрацията, която е нужна за една качествена тренировка. Поне аз предпочитам да съм сама, докато тренирам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар