IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Остави го да те пожелае

27 януари 2012 10 10

Визията не е това, което ще го задържи до теб, нито приятелството ти!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

След като си изгледала за кой ли път хитовите филми „Фатално привличане" и „Хубава жена" с отчаяние се гледаш в огледалото и искаш да бъдеш неустоима и привлекателна за него. Бог знае с какво те е привлякъл толкова, но искаш единствено него. Въображението ти рисува сцени, от които дори Фелини има на какво да се поучи. А той гледа на теб като на най-добрата си приятелка.

Наистина отчайващо. Може би положението не е чак толкова безнадеждно и само ако намериш верния път, би те допуснал в сърцето си не само като доброто другарче, а и като жената на живота си. Всъщност мъжът до края на живота си остава едно голямо дете. Дори и като тинейджър, дори и когато е в кризата на средната възраст, дори когато трудно си спомня жените в живота си. Но теб трябва не да запомни. Теб трябва никога да не забрави.

Често жените в опита си да притежават мъжа, кого наистина желаят от цялото си сърце залагат единствено на първичното прелъстяване. Това дава ефект, но за кратко. Ако наистина искаш да бъдеш единствена за него, трябва да се пребориш не за тялото му, а за душата му. Едва тогава можеш да имаш цялата власт на света. Затова не трябва с всичка сила да се стараеш да бъдеш, колкото се може по-близо до него - важното е да не го изпускаш от поглед. Не трябва да те чувства като даденост в живота си, а като чудо в живота си. Той е свикнал да споделя мъжките си тайни сякаш си една от тайфата приятели и това те убива, затова извади всичките си женски оръжия.

Един малък флирт, колкото да разбере, че си от противополжния пол. Можеш да си позволиш ситуация, в която изведнъж да усети ревност - няма по-силен мъжки стимул от това, че друг може да е заел челното място в класацията.

Подбирай много внимателно парфюма си - той винаги ще те асоцира с даден аромат. Не стой непрекъснато в полезрението му - за него е важно да усети липсата ти. Дори когато адски се изкушаваш да му звъниш по телефона - не го прави. Намери си всякакви други занимания, но не откликвай веднага, щом той те набере само и само да бъдеш добрия слушател на невъзможния му живот. А когато наистина се появиш, нека бъде в твоята най-сияеща форма.

Когато те подложи на най-страховитото изпитание да слушаш за несподеленета или провалена връзка, не си позволявай на лицето да изгрее триумфиращото: „Така ти се пада". Дай му да разбере, че при теб нещата се развиват превъзходно и имаш пълноценен любовен живот. Може би в теб ще проговори актрисата, която живее във всяка жена, но твоята роля в този епизод е главната. Всичко е в ръцете ти и нямаш право на дубъл. Когато моментът настъпи може да бъде началото на твоя филм или пък краят му.
Аплодисментите ги дава единствено живота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

svetlio760 ( преди 10 години )
Една жена не е способна на такава задълбочена стратегия- това е мъжкият начин- говоря от личен опит. Аз възприемам такива момичета като по- коварни отколкото ми понася и си търся други приятелки- способни да изслушват разбиращо, а ако са влюбени- просто да си признаят. А и да не си признаят- достатъчно е да дадат знак. Няма вечнозапомнящи се жени, а още по- малко ще запомня с добро жена опитваща се да ме манипулира!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ani ( преди 12 години )
Да вярно е на един мъж трябва да вземеш сърцето и тогава ще те помни дори никога да не е бил с теб
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
sawall ( преди 12 години )
хммм, при мен обикновено е обратната ситуация :/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Лайфъ ( преди 12 години )
Фамозен материал- , а така разкривайте още от тайните оръжия на жените !!! :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мимето ( преди 12 години )
Благодаря за прекарасната статия!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
О.В. ( преди 12 години )
Джоре дос, Джоре до...с! Собствено мнение нямаш,просто държиш да се въргаляш в публичното пространство.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Огнян ( преди 12 години )
"Не трябва да те чувства като даденост в живота си, а като чудо в живота си". Това е истината!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
TallDoll ( преди 12 години )
тази статия е ... истинско съкровище, за жалост не може да спасим първата любов,с нея не можеш да си играеш така, а и не искаш защото си мислиш че никога няма да ти се наложи да играеш
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жоро ( преди 12 години )
По-голяма глупост не бях чел !!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар