IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да разберете дали една жена ви използва

14 юни 2012 10 10

Има признаци, които определено трябва да повишат вниманието ви и да ви ориентират

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Първо си отговорете на тези важни въпроси: Жена ли е? Готина ли е? Ако и в двата случай отговорът е „да", вероятността да ви използва поне малко е много висока. Готините мацки са свикнали да получават по-специално отношение, а всяка жена се надява на такова и се стреми към него и след като го постигне го приема за свое изконно право.

Ето няколко сигурни признака, чрез които ще разберете дали тя ви използва отвъд нормалния женски каприз:

1. Когато сте задно на среща, ако тя искрено ви харесва, тя ще изглежда развълнувана и щастлива. Ако видът ѝ е друг, то това не е добър знак;  

2. Очаква от вас да ѝ подарявате подарък при всяко виждане и/или винаги да плащате целите сметки, билети и въобще за всичко. Също така шумно изразява разочарованието си, ако се появите без нищо за нея на среща или видът ви не е абсолютно изряден.

    3. Ако предпочита в 90% от времето да флиртува с други мъже вместо с вас, също може да се приеме като лош признак;

    4. Ако се интересува повече от работата ви, някои от хората, с които дружите, събитията, на които ходите, от колкото от вас самия, то определено трябва да внимавате за използвачка, която е с вас заради социалните облаги. Отменете всички мероприятия, срещи и излизани за месец и и предложете да си останете двамата у вас на дивана – ако се съгласи и го направи, значи е издържала теста.

      5. Иска повече въздух във връзката ви... много повече. Ако се прави на недостъпна прекалено дълго или поведението ѝ е непостоянно – един ден твърди, че не може без вас, а през следващите два - никаква не се обажда, то има вероятност в живота ѝ да има друг мъж.

      Ако в началото сте се разбрали, че тя е може да излиза и с други, но имате проблем с това и тя ви използва само като запълвач на време, което не е по вкуса ви, е по-добре да ѝ го кажете. Има мъже, които с удоволствие участват в такива неангажиращи отношения. Ако не сте от тях, уредете нещата преди да пострада нещо повече от егото ви.

      6. Никога не ви запознава с приятелите си. Това е нормално в началото на връзката ви, докато все още се преценявате един друг, но с напредване на времето е редно да ви представи поне на няколко близки приятелки. Ако случаят е такъв и случайно се натъкнете на нея в компания, когато сте навън по отделно, и никой от компанията не знае за вашето съществуване и не ви разпознае – определено тревожен знак.

      7. Тя доминира напълно във връзката ви. Говорите си само, когато на нея ѝ е удобно, виждате се по време и на места, които само тя избира... Избягвайте жените, които се съобразяват само със себе си – ще загубите и времето и голяма част от самоуважението си.

      8. Изисква от вас да я изслушвате, но не прави същото за вас - разказва ви всичко за предишния си приятел, често бивате залят от всеки малък проблем в живота и,  а когато вие се опитате да споделите нещо, губи интерес и желание да участва в разговора. Това показва, че тя е от жените, която ви използва, за да повдигате самочувствието ѝ и да я карате да чувства по-добре в кожата си. Вие сте неин изповедник и работата ви е да ѝ говорите успокоителни неща и нищо повече. Тя не иска от вас нищо повече оттова, да сте на нейно разположение и да лекувате нервните ѝ или депрсивни изблици.

        А вие чувтсвате ли се понякога използвани от половинката си?

        КоментариКоментари