IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

А дали е за теб кой  ще ти каже

14 юни 2012 12 00

Той - със своите жестове и поведение

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Ева не е имала право на избор, тъй като е съществувал само Адам. От там насетне дъщерите ѝ винаги са се лутали и са измъчвали хубавите си главички с въпроса дали Той е истинският, дали Той е мъжът на живота им и дали Той наистина я обича нея и единствено нея. Няма как. Въпреки всички словесни уверения съществуват допълнителни жестове и поведение, които допълват или разкриват дали мислите едно и също и дали наистина той ще остане при вас или просто стоите на малка гара, където експресният влак няма никакво време да поостане. И ако е спрял, то е само по грешка. Колкото и невероятно да се чувствате с един мъж, колкото и пеперуди да пърхат в стомаха ви, достатъчни са само няколко малки признака, за да се уверите, че срещата с него е имала съдбовен характер:

Той говори в множествено число. Не казва „аз", а „ние" - „Ние" ще пътуваме някъде си, ще ходим да гледаме европейското по футбол, ще отскочим до магазина. Разбира се, след отскачането до магазина и последвалото суетене около приготвянето на вечерята, той при всички случаи би взел някакво участие – дори при отсервирането на масата. Признайте си, че тази представа направо гали въображението, но ако той наистина го прави няма съмнение, че му е много приятно с вас и е готов да го прави още и още. Разбира се, че няма търпение да мине деловата част и да ви покаже на колко още неща е способен.

С удоволствие се запознава с всичките ви роднини. Дори и с най-проклетите. Както е готов да покаже и своите най-проклети, но предпочита да ви запознае с близките и обичаните – особено с мама. Както знаете, неговата майка е изключителен филтър и щом той го прави, значи единствено и само че е готов да представи втората жена, която има роля в живота му и то каква!

Хич не се стеснява да говори за детските си години и да ви показва колекциите си от онова време. Нещо повече, има ви абсолютно доверие и ако гордо ви запознае с всичките си приятели, значи здраво сте стъпили върху мъжката му амбиция. В неговото поведение има послание: Вижте, вижте с каква жена съм! Момент, тази жена сте вие! Никой не може да изтрие щастливата ви усмивка в този момент, нали!

Дори когато се карате. Нека това да не ви подвежда. Понякога една здравословна кавга е за предпочитане, защото освен, че после имате чудесни поводи за сдобряване тя е и доказателство, че го вълнувате. Защото ако не му пукаше, той щеше елегантно да затвори вратата след себе си или пък не толкова елегантно, а с трясък, но наистина щеше да отпътува в неизвестна посока.

Но каквото и да си говорим няма кой друг освен вас да знае, че той и само той е мъжът с когото искате да отскочите до магазина, да гледате европейското, да се скарате и после дълго да се сдобрявате. Той просто е вашият човек.

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Някой си ( преди 11 години )
Не е зле преди да се хвърлите в ливадата на бляновете да си отговорите на един въпрос:- при новата ситуация той какво печели а и вие?Не е никакъв проблем да се поправи на *** и да ви угажда известно време ако това е начина да се вклини в живота ви.Човек се лъже най- много ако започне да приема това което му се иска или си представя за реалност.Тогава губите чувството за реалност,загърбвате дори предишен горчив опит или на познати и дори сами измисляте оправдания за най-фрапиращите факти ,че ви лъжат.Не всички скандали са буря в чаша вода.Грубите обиди (не шаблонните а точно определени за вас -произход ,семейство ,приятели и тн)често показват прикривана дълбоко причина за подценяване ,дори скрита омраза,разломна зона за още по-тежки конфликти за в бъдеще.Усетите ли ,че попадате под вриянието му постарайте се да си дадете време за краткотрайна раздяла и възможност да го огледате от страни с очите на непредубеден човек.Тест за проверка е и някакво изпитание което да провери доколко би се наврял в калта или би страдал заедно с вас или заради вас(това за калта не го разбирайте дословно но е не лош тест)Много важен е теста за егоизъм вашия или неговия -ако не ги ,,сработите"много ще има да патите.Това за представянето на майки и роднини може да показва само ,че иска да се ,,закачи "за вас и вашето семейство и съвсем не означава ,че е с чисти помисли вече го споменах.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар