IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да манипулираме мъжа до себе си

12 юли 2012 08 40

Всяка жена трябва да е наясно със силата, която притежава и да я използва отговорно

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Да манипулираш мъжа си може и да не е етично, но е умение, което е добре всяка жена да усвои рано или късно. На нас жените, откакто свят светува, ни е лепнат етикета „слабия пол", ала в днешно време палачинката започва да се обръща и едно от оръжията на все по заякващия пол, е манипулацията, която не е никак трудна и може да се случва почти без усилие.

Може и да не е най-добрия начин за постигане на резултати, но всички боравим със средствата, които са ни дадени свише. Ето няколко съвета как да станете професионалистки в „изработването" на вашата половинка, без той да се усети и съответно без да го обиждате с действията си.

1. Омаломощете го с отегчение

Не спирайте да повтаряте нон стоп! Дайте всичко от себе си в приказките, когато искате да манипулирате един мъж – те не издържат на това. Това важи с особена сила, когато става въпрос за някое ваше особено скъпо желание, което трябва да защитите пред половинката си. Влезте в най-малките подробности защо кристалният полюлей е най-доброто за вашия хол: как блести, колко звъни, как ще изглежда тавана със и без него, как сте стигнали до идеята, как сте избрали модела, кой е дизайнерът му, кой друг има/ как никой друг няма такъв и т.н.

2. „Направих го за теб"

Всеки път, когато сгафите нещо, се опитайте да извъртите да извъртите нещата така, сякаш единствената ви подбуда е била да зарадвате него. Вие от къде да се сетите, че той няма да хареса новия леопардов десен на дивана в хола? Толкова е мъжествен и животински! Толкова възбуждащо би действал и на двама ви! Вие просто сте се помъчили да освежите нещата във вашата връзка...

3. Накарайте го да опита да ви опровергае

Мъжете мразят да им се казва, че има нещо, което не могат да направят и че нещо е извън тяхната категория. И им е абсолютно любимо да доказват, че не сте права, така че не се напъвайте кой знае колко за манипулации тук – просто му кажете, че не мислите, че ще се справи с нещото, което искате от него.

Не иска да носи люляковата риза, която вие сте му подарили с толкова любов? Просто му кажете, че според вас той така или иначе не може да докара този стил и няма да изглежда достоверно с този цвят. Или още по-добре – кажете му, че колегата ви изглежда невероятно в подобна и само стойте и гледайте: до 2 дни той ще се заразхожда с новата си риза, а току-виж и открил, че лилавото е новият му любим цвят.

4. „Ти си моят спасител"

Е, не е нужно да го казвате буквално, но, нека си признаем, ако го накарате да се чувства така, епичното му его ще затанцува от кеф. То им е вградено и затова вместо да се мъчите да го заобикаляте, го употребявайте във ваша полза –ласкателството е ключът към много сбъднати желания.

Страхотно кисел е, че сте го замъкнали на поредната сватба на ваша приятелка, която не познава – разкажете му трогателна история как винаги се е чувствала потискана от нея, която е навирала всичките си успели и красиви гаджета в лицето ви и как най-накрая сте искали да и натриете носа със своя шеметен успех в любовта в негово лице. Това не само ще направи прекарването ви доста по-приятно, ами можете да разчитате, че ще се наслаждавате на първокласна кавалерска компания, страстен партньор за танците и най-доброто му възможно поведение. Джакпот!

5. Спечелете майка му на своя страна

Сега, извън безбройните теории за свекървището и лошите отношения със снахата, винаги е добре да имате нейната подкрепа за свои по-сложни начинания. Когато двете най-важни жени в живота на един мъж се съюзят в името на някаква цел, то той просто няма никакъв шанс. Повечето мъже, дори и тези, които не са мамини синчета, добре ще помислят преди да се противопоставят на майките си. Така че, работете в посока стопляне на отношенията с нея.

6. Манипулация чрез храна

Това със стомаха и любовта на мъжа изобщо не е за подценяване! Ако има нещо, което много, много искате той да направи, а подозирате, че той ще откаже – сгответе му нещо любимо, постарайте се в обстановката (свещи, музика, облекло...) и го атакувайте, когато е в гастронимическия рай. Почти сигурна победа за вас.

7. Обвинете биологията

Един от бонусите на това да си жена, е че можете да викате, да се сърдите или да му се дразните, ако ви хване в опит за манипулация, а след това да оправдаете поведението си с предменструален синдром, например. Това обърква мъжете, защото не го разбират и дори малко се плашат. А вие си мислехте, че природата е жестока към жените!

8. Поплачете си

Доброто прастаро оръжие на жените все още работи. Това може да ви изкара от почти всяка ситуация и да ви спечели доста битки... Стига да го използвате разумно и не прекалено често, защото прекалената експлоатация намалява силата и ефекта му. Мъжете развиват форма на резистентност към женските сълзи, ако се проливат за щяло и не щяло и в един момент те спират да работят.

По принцип, повечето мъже се шашардисват и не знаят какво да правят с просълзена жена и първият им инстинкт в такива моменти е да я накарат да спре. Готови са на всичко и дори и да продължават да смятат себе си за прави в тази ситуация, отстъпват.

9. Прелъстете го

Още един метод стар като света, но изпитано ефикасен. Защо да губите време в приказки и убеждаване, като можете просто да му покажете колко го желаете точно в този момент, когато става въпрос за надхвърления лимит на кредитната ви карта? Мъжете стават доста по-сговорчиви след такова самоотвержено действие от ваша страна. Така че, когато си заслужава – действайте, но бъдете внимателни – този трик е добре известен на всички и ако не изиграете картите си правилно, рискувате да ви разкрият...

А каква е вашата тайна да го накарате да изпълнява желанията ви?

КоментариКоментари

( преди 11 години )
До "balamurnik&quo: abe baba ama i ti si se vurzval an 100 pro :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
"balamurnik&quo ( преди 11 години )
vqrno,po tupa statiq skoro ne bqh 4el... Verno li ni mislite za tolkova lesni za manipulacii?Tova nqkoq baba go e pisala.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Някой си ( преди 11 години )
Не само жените но и мъжете поумняха за това и има толкова много ,,съжителства".Може би в началото на 20-ти век някои техники да са работели но днес са направо архаични.Сякаш слушам моята майка на времето как учеше познати младоженки как да стъпят на врата на мъжа си.Тогава бях малък и не ме брояха за мъж и опасен но бях паметлив и никак не исках да ме правят на воден за носа *** когато пораснех така ,че от рано си учех уроците.С някой нов номер ако съм много сънен може и да ме минат веднъж но нали нормалните хора поне се учат бързо от грешките си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
limonka ( преди 11 години )
probvala sam vs i deistva...i bez svekarvata pravi kakvoto iskam...pokajete mu jivota bez vas i 6te bogotvori zemqta po koqto stapvate,ako est vi obi4a istinski
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
kamy ( преди 11 години )
Статията е невероятна! Поздравления, по-тъпо нещо от това................не бях чела!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар