IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият ви иска обратно в живота си

26 юли 2012 14 00

Кои са знаците, които го издават

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Разделите са сложно нещо, а отношенията с бившия след това още повече. Те зависят много от начина, по който сте приключили. Кой кого е оставил, каква е причината за това решение и дали има замесен някой друг човек.

Ако все още поддържате контакт с бившия си и получавате смесени сигнали, които не успявате да разтълкувате и продължавате да сте объркани, ето и признаците, по които може да разберете, че бившият любим ви иска обратно в живота си:

1. Без срещи

Ако бившият ви все още иска да бъде с вас, едва ли ще се втурне да излиза по срещи скоро след раздялата. А дори да го направи, със сигурност ще се постарае вие да не разберете, за да не ви нарани.

2. Знаците, показващи раздяла

Бившият ви продължава да ходи на местата, на които сте ходили заедно с надеждата да се срещнете. Или пък е по-активен в социалните мрежи, публикувайки тъжни статуси и ваши общи песни, това е сигурен знак, че иска да привлече вниманието ви.

3. Неловките разговори

Ако бившият ви все още иска да е с вас, той винаги ще намира причини (дори и безсмислени), за да ви се обажда. Дори може да ви търси по-често, отколкото когато сте били заедно.

4. Мили моменти

Щом бившият още ви обича, той ще се държи по-мило и по-добре, отколкото го е правил преди. Поведението му ще е топло и приятелско, дори странно любящо. Ако ви говори с нежен и мил тон, това е сигурен знак, че във въздуха още мирише на любов, била тя и само от негова страна.

5. Докосвания

Ако бившият ви по всякакъв начин търси удобен момент, в който, уж неволно, да ви докосва, това е сигурен знак, че определено ви иска и то много. Може да е лек допир на ръката или пък да използва всеки удобен момент, за да ви прегръща.

6. Говори за чувства

Най-честата тема за разговор, когато говорите, е за връзката ви – колко е било хубаво, колко щастливи сте били, за спомените ви. Ако бившият ви се опитва да разбере къде са грешките му, какви са причините за раздялата ви и обещава, че ще се промени, това е безпогрешен знак, че той иска отново да сте заедно.

7. Интересува се от вас

Ако бившият ви иска пак да бъдете двойка, той няма да спре да се интересува от вас. Как прекарвате времето си, как се справяте с работата, имате ли някакви проблеми (за които той с удоволствие би ви помогнал, само да поискате). Дори може да разпитва ваши приятели или познати.

8. На разположение

Може да разчитате на бившия си, дори и да му се обадите в три през нощта. Ако той откликва на обаждането веднага, това е знак, че все още сте важна за него и то не само като приятел. Ако имате цялото му време на разположение и той е готов да направи всичко, което е по силите му, без съмнение той ви иска.

9. Ревност

Бившият ви ревнува. Това само по себе си е показателно, че той не е безразличен към вас. Ако настроението му се разваля или дори видимо се ядосва, само, защото говорите с друг мъж, може да бъдете сигурни, че той иска отново да бъде с вас.

10. Алкохолни признания

Ако получавате среднощни любовни обаждания или съобщения, в които бившият ви излива душата си, това е знак, че не ви е преживял и още ви обича. Дори, когато е подпийнал доволно може да ви каже най-искрено и без притеснения как се чувства.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Искам да оценя д-р УАЙТ за възстановяването на брака ми с неговото заклинание след 1 година раздяла с жена ми, с помощта на великия заклинател д-р БЯЛО жена ми се връща у дома и сега сме щастливи заедно завинаги, още веднъж благодарение на д-р УАЙТ Той също лекува всякакви болести и такива като 1 ЛЮБОВНА ПРАВОПИСКА 2 ПЕЧЕЛЕТЕ БЕЗ ОБРАТНО 3 ПЛОДОВЕ ОТ МАТКАТА 4 ПРОМОЦИЯ ПРАВОПИС 5 ЗАЩИТА НА ЗАКЛЮЧЕНИЕТО 6 БИЗНЕС МАГАЗИН 7 ДОБРО ПРАВОСЪДИЕ 8 ХИВ СПИН ЗАКЛЮЧЕНИЕ НА ЛОТ ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 3 години )
Думите не могат да изразят доброто чувство, което изпитвам, след като DR WIGHT ми свърши чудесна работа. Когато моят приятел ми каза добри неща за DR WIGHT, просто трябва да опитам и за моя изненада всичко мина, DR WIGHT ми каза. Днес съм щастлив, защото с жена ми живеем щастливо заедно. DR WIGHT WhatsApp +17168691327. DR WIGHT е човек по думата си, всичко, което трябва да направите, е също да следвате всички инструкции, които той ви дава. Защото, когато попитах една приятелка колко е добре
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
eva ( преди 11 години )
Аз мисля, че някои от нещата в статията са си директни "Върни се!". Мога да добавя някои малко по-трудно уловими сигнали-1. Срещате го случайно с друга жена и той тръгва да ви се обяснява коя е тя и т.н. с почти извинителен тон и често гледа надолу в пода2. Мъжете във вашето ежедневие нямат имена, те имат според него само обидни епитети за обръщение. Поне веднъж е обидил пред вас вашият настоящ приятел - той никога не е достатъчно добър3. В компания дори да говори разгорещено за нещо, към вас винаги се обръща с по-нисък тон, по-вежливо, по-внимателно, търси и уважава мнението ви4. Вие сте неговата абсолютна референция по отношение на неща като хигиена, дамска мода, количество грим и т.н5, Ако сте живяли заедно - има много неща в общото ви жилище, които той отказва да промени, неща, които вие сте направили или решили. Може да се стигне дори и дотам да обяснява на следващата след вас, че солта и пипера не могат по никакъв начин да стоят в друг шкаф...Причината често е, че го е страх вие да не забележите, когато се приберете...6. Когато споменава името ви пред други хора, то винаги е с по-нисък тон, замисля се за момент, с течение на времето разказва само за хубавите моменти помежду ви. Но когато е прясно разделен с вас не може да спре да говори за вас пред общите ви познати - понякога не много ласкаво, но наливно, всички разбират, че се жалва.и т.н.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар