IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво всъщност ви казва той

15 август 2012 12 00

Казва едно, но има предвид нещо малко по-различно

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Всички сме чували, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Е, може би има нещо вярно, защото понякога комуникацията между двата пола наистина не върви като по вода.

Обикновено жените са по-емоционалните и говорят повече, а мъжете предпочитат по-сдържаните изказвания. Следващия път, когато някой мъж ви каже някое от следващите неща, вече ще знаете какво всъщност е имал предвид.

1. „В момента не искам да се обвързвам сериозно“

С други думи той търси кратка авантюра, по възможност за една вечер. Ако вие все още проявявате интерес към мъжа след като сте чули това, той със сигурност ще опита късмета си с вас още същата вечер.

2. „С жена ми планираме развод“

Мъжът не е щастлив в брака си, но определено няма да остави жена си, поне не скоро.

3. „Ти си страхотна приятелка“

Никой мъж не би определил себе си като приятел на жена, към която е привлечен. Ако той ви говори по този начин още от началото това означава, че просто няма интерес към вас.

4. „Икономиката е ужасна“

Това може и да е вярно, но ако го чуете в началото на вашите отношения, това означава, че мъжът или е безработен, или че няма особено силен интерес скоро да си намери работа.

5. „Не съм искал да правя секс досега“

99 на сто, че всъщност мъжът е толкова анти-социален, че досега никое момиче не е искало да му даде шанс за втора среща, какво остава за нещо повече.

6. „Обичам те“

Ако го казва в много ранен етап на отношенията ви, когато все още иска да ви впечатли, има голям шанс това да не е истина. При всички други случаи обаче, най-вероятно наистина го мисли.

7. „Съжалявам“

Той наистина съжалява или просто иска да прекрати спора. Каквото и да е, спестете последния си аргумент и спрете със спора.

8. „Имам нужда от пространство“

Вие го задушавате. Дайте му почивка и възможност да се забавлява и без вас. По същото време вие се възползвайте от възможността и правете неща, които сте обичали да правите преди да го срещнете.

9. „Може ли да си останем приятели?“

В буквален превод: Може ли понякога отново да правим секс?

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

гайтан ( преди 11 години )