IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо има жени, които си падат по гейове

12 септември 2012 08 00

Или какво точно ги привлича у тях

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Със сигурност по света има много жени, които в един или друг момент са имали влечение към мъж, който се е оказал гей, в крайна сметка. Но защо се случва така? Какво провокира този грешен избор и това привличане, което няма да доведе до желания хепиенд?

Ето и няколко идеи защо един хомосексуалист може да провокира романтични чувства и блянове у една съвсем нормална, хетеросексуална жена.

- Въпросната жена се интересува от мъже, които разбират от изобразително изкуство, мода, драматургия, арт занаяти и т.н.... Може би самата жена е ангажирана в някоя от тези области и харесва, когато може да води задълбочени разговори за работата си със свои съмишленици. Има много хетеросексуални мъже, които също разбират от изкуство, но при хомосексуалистите процентът е доста по-голям.

- Въпросната жена обича да общува и не харесва затворени мъже от типа темерути, които избягват да си губят времето със сладки приказки, а още по-малко с клюки. Разбира се, че има и хетеросексуални мъже с перфектни комуникационни умения, но почти всички мъже-гейове са изключително общителни и експанзивни, а освен това са и добри слушатели (и по-големи клюкари от повечето жени).

- Въпросната жена обича да прекарва деня си, разглеждайки магазините и пазарувайки по моловете и досега не е срещнала търпелив, хетеросексуален мъж, който да ѝ прави доброволна компания и в същото време да ѝ дава полезни, добри и почти експертни съвети относно качеството на покупките.

- Въпросната жена разбира от всички видове модни тенденции и обича да ги обсъжда с добре изглеждащи, спретнати и облечени по последна мода мъже, които накрая се оказват... гей.

- Въпросната жена обича чувствителни мъже, на които любимият филм е "Мулен Руж" и не могат да разберат, защо няма и един хетеросексуален мъж, който да харесва и оценява този прекрасен мюзикъл!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

alo ( преди 11 години )
щото почти вси4ки са такива от мъжете ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар