IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заслужава ли си връзката с женен мъж

25 септември 2012 12 00

Афера с женен мъж може да ви направи нещастни и да съсипе живота ви

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Щастието не върви ръка за ръка с аферата с женен мъж. Първоначално всичко може да ви се струва добре, дори страхотно. Склонни сте да затворите очите си за факта, че мъжът, с когото излизате е женен. Все пак той се държи невероятно и всичко между вас е толкова хубаво. Но докога ще е така? Тепърва предстои да видите тъмната страна на нещата и да бъдете безкрайно разочаровани.

Защо жените се захващат с женени мъже?

Често чуваме фразата, че всички добри мъже вече са заети. Следователно щом този симпатяга е женен, значи наистина е от добрите. Все пак коя жена би го взела, ако нещо не му беше наред? Ако успеете да видите жена му и тя изглежда добре, това определено е още един много голям плюс за него. Чувствате се поласкани, че въпреки красивата си жена, той проявява интерес към вас. Ако мъжът се окаже и грижовен баща, това напълно обезоръжава повечето жени.

Какво търсят жените от женен мъж – секс или любов?

Понякога, макар и рядко, се случва и жените да се страхуват от обвързването. Те се възхищават на другите хора, които имат щастливи връзки и дори тайно им завиждат. Когато се сблъскат с мъж, който вече има семейство, те са много по-податливи да се влюбят. Мъжът вече е ангажиран, което прекрасно ги устройва.

В други случаи, става въпрос за „забранения плод“. Логиката на жените е, че всички заслужават да бъдат щастливи, но най-вече те. Няма значение с цената на какво. Важното е те да се чувстват добре и ще получат това, което са си пожелали без значение, че е забранено.

Една жена може да бъде привлечена от мъж поради много причини – от най-глупавите до най-значимите. Най-простото обяснение понякога е, че жените са привлечени от мъже, които не могат да имат. Жените искат това, което им бяга и правят всичко, за да го получат.

Кой е виновен – жената или мъжът?

Повечето хора обвиняват жената, която се намесва и заплашва да разруши семейството. Вярно е, тя няма място там, излишна е. От друга страна обаче никой мъж не може да бъде накаран да направи нещо на сила, нали така? Обикновено мъжете са тези, който действат, защото винаги са готови за един бърз флирт и не само.

Афера с женен мъж

Когато мъжът има афера извън брака той не търси жена, за която иска да се грижи. Той търси жена, която му харесва и която има какво да предложи. Всъщност на някои жени това им харесва, интересно им е да бъдат „другата жена“. Те не искат да са съпруги – да вършат домакинска работа, да гледат деца, да имат семейство. Някои жени държат много на свободата си и връзката с женен мъж ги устройва перфектно.

Накрая, каквито и да са били надеждите и очакванията за тази връзка, всичко приключва. И много често краят е съпроводен от болка, разочарование и страдание.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

nmn.m ( преди 8 години )
много често всичко приключва с развод ,и втори брак
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Irina :) ( преди 11 години )
Животът е много кратък и няма втора серия.....:))))Никой на никого не принадлежи ,даже и децата ни след време ни напускат и забравят.А за ЛЮБОВТА.......тя никога от никого не иска,тя само дава.....това за мен е любовта и така живея живота си само давам :))))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
desi_dim ( преди 11 години )
До ДениБраковете не приключват защото някоя от половинките си има любовник, браковете приключват, защото другата половинка е разбрала и прелюбодеецът /не обичам тази дума, но в момента не се сещам за друга/ е хванат. Ако си мислите, че някой се е развел, защото си е намерил любовница, ще ме прощавате ама е нелепо, не развел се е, защото супруга/та му е бил/а шута. Ако не го/я бяха хванали той/тя щеше да продължава да си е женен. Не бъдете наивни , моля ! Дори и по някаква /странна/ случайност кръшкачът да реши да сключи брак с любовника или любовницата той ще продължава да кръшка. Баба ми има хубав израз - "Веднъж тръгнал ли е цял живот няма да се спре". Относно твоята статистика, че тези бракове са по - трайни, извинявай, но те са достатъчно голяма рядкост, за да не може да се направи статистика за тях и да има представителна извадка. Скъпи дами, отворете си очите, вие сте ЛЮБОВНИЦИ, дори и ТОЙ да се разведе с НЕЯ вие ще продължавате да бъдете любовницата, защото той така ви е възприемал с години, никога няма да ви вземат насериозно, защото вие сте допуснали да не ви приемат така, понеже сте развлечение. Пак казвам , не съдя никого, живейте си живота както си искате, но бъдете реалисти. Ако той си търсеше нова съпруга нямаше да продължава да е женен, ако вие бяхте единствената за него, той никога няма да допусне да сте любовницата,защото ви обича и уважава, щеше да се разведе, а не с години да е и с двете.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Някой си до Ая ( преди 11 години )
Аз съм мъж но въпреки това ще ти каже -Един ден ще се събудиш остаряла и сама а това е страшно...Не завиждам на този с който ходиш той просто е един егоист и лицемер а аз никога не бих искал да съм като него.Все пак се отвръщавам много повече от жени които кръшкат и то не защото не са обичани а от скука и защото са развратни по природа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
brzk ( преди 11 години )
deni ( преди 11 години )
До desi_dim: За съжаление повече от браковете или съвместното съжителство, завършват с развод или раздяла в наши дни. Причините са различни, не непременно любовница, но отново статистиката показва, че вторите бракове са ,ного по-успешни и дълготрайни. Човек се е поучил от грешките си и подхожда по-сериозно към избора на партньор. Така, че обективно погледнато, бракът с любовница може да е много по-щастлив. В повечето случаи мъжете са нерешителни и страхливи само поради тази причнина не предприемат стъпка към промяна. И така имаме нещастни семейства, в които и двамата партньори са неудовлетворени, а децата се чувстват поддтиснати.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
deni ( преди 11 години )
Защо винаги се предполага, че мъжът е женен, а жената не. Ами ако и двамата са семейни? В моето обкръжение това е по-често срещания случай. Човек има нужда от разнообразие. Няма нищо лошо в една освежаваща афера
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ети ( преди 11 години )
Мисля, че с коментари жените се опитват по някакъв начин да си измият ръцете, заради това, че имат връзка с женени мъже, някои даже и по 10 години. Малко е странно да заявиш, че си със женен мъж години наред и да си горда със себе си. То явно достойнството и самоуважението не са на почит. Питам ви ако утре вие се омъжите и разберете, че мъжа ви има любовница дали пак ще сте толкова горди със себе си ?! Аз съм от другата страна, питам ви ще имате ли смелост да ме опровергаете при положение, че една от вас може да е жената дето е спала с мъжът ми.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
До Ая:Здравей,би ли казала какво те кара да бъдеш щастлива.Нима е щастие да имаш връзка със семеен мъж,който да знаеш,че се прибира при жена си и децата си.Нима е щастие да се криеш от хорските погледи.Нима е щастие да знаеш,че с него любуваш 10 години,а всъщност почти ще бъде все така докато не му омръзне,а ти ще пропилееш годините и няма да си постигнала нищо само и само заради любовта и то забранена.И накрая няма да имаш поколение което да те гледа или поне да те уважава като родител.Със сигурност ще бъдеш самотна на трета възраст...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
D. ( преди 11 години )
Имах такава връзка. С тази връзка разбрах какво изпитвам когато обичам. Бях щастлива, че обичам. На 10-тата година обаче ревността в мен надделя и я прекратих. Сега съм като в края на статията - с много болка, страдание и разочарование. Но най-неприятното е, че загубих най-близкия си човек.Повярвайте, понякога се случва и така. Може би сами сме си виновни, че изобщо започваме такива връзки, но това става неусетно и докато се усетиш - вече си хлътнал като тинейджър.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар