IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да се преместя ли у тях или по-добре не

2 октомври 2012 12 40

Изяснете всичко свои съмнения, за да няма недоразумения по-късно

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Решението да заживеете заедно с гаджето си, определено е голяма стъпка. Няма как да бъдете 100% сигурни дали това ще заздрави още повече връзката ви или напротив – ще създаде дрязги между вас. Но след като и двамата сте взели това решение, значи със сигурност имате голямо желание това нещо да се случи. Все пак има някои теми, които е добре да обмислите, преди да заживеете заедно, за да избегнете по-късни недоразумения и разочарования.

1. Пазете се от „мамини синчета“

Ако годините на мъжа започват с числото три, но той все още живее с майка си, въобще не си и правете труда да заживявате с него. Проблемът е, че той е свикнал да бъде обгрижван от майка си. Мамините синчета не могат да се оправят сами дори с най-елемнтарни домашни задължения и винаги чакат нещо наготово.

Обикновено тези мъже са егоисти и мислят най-вече за собствения си комфорт. Дори и да направите грешката да заживеете с такъв, не забравяйте, че вечно ще бъдете сравнявана с майка му и ще ви бъде изтъквано тя колко по-добре от вас прави това или онова.

2. Не изключвайте вероятността за раздяла

Сега може и да ви е трудно да приемете тази мисъл, но съществува възможност вие и вашият партньор да се разделите в даден момент. Ако живеете заедно, раздялата е още по-трудна и мъчителна. Наред с душевната болка, вие ще трябва да мислите и за материалната подялба на нещата, които сте купували заедно. Накратко казано – това е един миниразвод.

3. Пари

Може и да сте влюбени, но това не трябва да пречи на трезвата ви преценка. Различните двойки имат различни договорки за това как разделят разходите си. Затова е добре да поговорите за финансите преди да заживеете заедно, за да няма недоволни по-късно.

4. Секс

Сексът все още ли ще бъде толкова добър? Ако заживеете заедно, това ще ви превърне ли в „онези женени двойки“, който се отдават на сексуални занимания все по-рядко? Сексът е в основата на успешната връзка, затова е важно да го запазите, както досега. Ако заживеете заедно, изненадвайте от време на време партньора си с нещо ново, за да поддържате тръпката.

5. Опознайте човека добре

Разбира се, само месец съвместен живот и ще разберете повече за мъжа, отколкото, ако се срещате от половин година. Но все пак, да заживеете с някого е голяма стъпка и трябва да познавате добре човека. Трябва да сте убедени, че може да се разбирате с него, че може да изтърпите досадните му навици - като цяло, че животът с него ще бъде приятен, а не напрягащ и изнервящ.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

rony ( преди 11 години )
абсолютно съм съгласна с долния коментар
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
От много умуване и страх да не се прецакаш,всъщност се прецакваш най-яко:ставаш на едни 40,сам като кукувица и на никой не му пука за теб.Дори да е мамино синче,може да се превъзпита в съвместния живот.Ние да не сме перфектни-айде да не си изкарваме кирливите ризи,дето още майките ни перат...Пари-ами като има желание за живот заедно,всеки внася в бюджета колкото може,чудо голямо.Какво да направим,като заплатите са различни.Освен това,не всичко е пари в една връзка.Секса:ами да,ще стане по-рядък и определено ще отстъпи първото място на други семейни функции и задачи.Е,и?Дори и животните се разгонват периодично.Представете си някой зациклил сексар,дето не може да мисли за нищо друго и така всеки ден...тъпо.Досадни навици си има всеки:той с неговите мачове,аз дето си пиля ноктите и воня на лакочистител през вечер.И,разбира се,тоалетната чиния,пастата за зъби-класиката в жанра...Погледнете го от смешната страна,никой не е съвършен.Светът стана интернет,но се напълни със самотници.Докато имате избор,гледайте да не станете такива.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар