IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Когато жената е по-настоятелната страна

16 октомври 2012 12 40

Как да не изглеждате отчаяна на тема "сериозна връзка"

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Зимата вече наближава и всички необвързани дами се оглеждат за някой мъжкар, който да ги топли през студените нощи. Разбира се, това е в кръга на шегата, но истината е, че понякога жените в опит превърнат аферата бързо в нещо по-сериозно , започват да се държат прекалено настоятелно и дори отчаяно.

Колкото и да се стремите да минете в отбора на обвързаните жени, избягвайте да пришпорвате нещата с обекта на желанията си. Ето и няколко съвета как да останете в играта и да запазите интереса му жив!

Не се целете прекалено високо

Всички жени се опитват да си намерят красиво и състоятелно гадже, което да отговаря на всичките им високи изисквания, но тъжната истината е, че тези мъже са рядкост и не всяка симпатична дама може да се сдобие с подобен партньор-мечта.

По-разумно би било от ваша страна да се огледате за някой, по-малко атрактивен или богат симпатяга, който може да е малко под обичайния ви стандарт, но пък да се окаже точно попадение.

В компанията на красавеца ще се мъчите непрекъснато да блеснете и вероятно ще преигравате покрай тези усилия. Със средностатистическия мъж ще можете да се държите напълно естествено и ще покажете истинската си същност.

Накарайте мъжът да се бори за вас, а не вие за него

Ценете себе си, ценете и времето си. Накарайте мъжа да ви пожелае истински, като не му се предлагате на тепсия още от самото начало. И мъжете и жените са програмирани така, че ако нещо им е твърде лесно, те приемат че не си струва и губят интерес към него.

Така че, ако ако харесвате някой мъж, който е познат на вашите приятели, дръжте се мило и усмихнато с него, но не му се хвърляйте на врата малко след запознанството ви.

Накарайте го да иска повече от вас

Този подход в стил „Пепеляшка" винаги е успешен. Нали помните как тя си тръгна от бала в полунощ без да обясни нищо на принца и той прерови кралството докато я открие (добре че беше стъклената пантофка)? Тоест, нека първата ви среща с мъжа бъде по-кратка, а не да продължава цяла нощ... Така ще го накарате да продължи да мисли за вас и след като ви види гърба.

Внимавайте с облеклото

На първата ви среща не се обличайте прекалено секси. Оставете някои неща на въображението му, за да има още една причина да ви покани отново. И да - сексът на първата среща си остава отчаяна постъпка, след която рядко следва сериозна връзка!

Дръжте на мнението и позициите си

Гледайте да изказвате вашето собствено мнение за нещата и да разговаряте равностойно с мъжа. Не се кикотете на всяка негова, глупава шега. Не се съгласявайте с всичко, което излиза от устата му. Това ще го накара да ви възприема като скучна и глуповата жена, с която не може да проведе един смислен разговор.

Не се виждайте с него на всяка цена

Не си отменяйте всички други планове и срещи само и само, за да го видите. Ако вече сте планирала излизане с приятели или със семейството си, предложете му да се видите преди или след този ангажимент за по-кратко. Ако той не може, отложете срещата си с него за друга вечер.

И най-накрая

Пазете се от всички видове разговори-убийци на страстта, особено в началото на връзката си. Всичко около бившата си връзка и нейния край, мечтите ви за това колко деца искате, от какви алергии и не дай Боже, болести страдате, през какви финансови проблеми минавате и т.н. Оставете тези теми за по-нататък, когато отношенията ви се задълбочат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 11 години )
Абе глупаво звучат ама на практика не е баш тъй.Облеклото:малко ли кифли заемат кое-що от приятелките си но да цъфнат на срещата като фолкаджийка с всичкото си навън.После прилагат някакви евтини свалячески номера,цупят устни,вият коси и дрънкат евтини баналности вместо да се представят И като личност.Втори пък не са си изживяли миналото и почват да го занимават с него,което на този етап едва ли го интересува.скучно му е и може би го отблъсква.По-трудно постижимото е винаги по-желано,факт.Хората сме такива.Не е проблем секса на първа среща а че се прескачат многото приятни моменти,които водят до първия секс.А също и важни за опознаването моменти.Влюбването си е влюбване ама като все си удряш главата в стената с неподходящия започваш да мислиш и с нея,не само със сърцето и др.работи.Защо не се получава, с какъв тип мъж си пасваш най-добре,може би той не е точно най-красивия и най-богатия но имате мн.общо и т.н.Това в случай,че искаш да имаш връзка и то стойностна.Пък ако не-свалки за една нощ с красиви и богати с лопата да ги ринеш.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sport Chick ( преди 11 години )
"Не се целете прекалено нависоко"?! А аз си мислех, че любовта и емоциите не са въпрос на избор. Демек, влюбвайте се в партньори, с които има шанс да ви огрее.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 11 години )
Авторът на статията сигурно познава всички жени в света, за да може да каже, че "Всички жени се опитват да си намерят красиво и състоятелно гадже, което да отговаря на всичките им високи изисквания". :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Lima ( преди 11 години )
С цялото ми уважение към автора, но това са доста остарели разбирания, но поне се посмях :).
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
me ( преди 11 години )
мъж ( преди 11 години )