IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Женски капани

18 октомври 2012 10 00

И „карта за бягство“

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Има жени, които просто не умеят да бъдат щастливи. Дали заради личната си неувереност или други комплекси, те просто се чудят за какво да се захванат, за да предизвикат спор. Тези дами постоянно тормозят половинките си с въпроси, които са само в тяхната глава, но поставят на изпитание нервната система на любимия си.

Изключително емоционални, дори и манипулативни, те питат и отговорите никога не им харесват. Подобни въпроси се наричат емоционални капани, защото без значение от отговора, резултатът винаги е скандал.

Ето ги и женските капани и как да се справите с тях:

1. Какво си мислиш?

Класически капан. Жените си мислят, че слънцето се върти около тях. Така че, когато ви попита това, тя в действитеност иска да знае: „В момента за мен ли си мислиш?". Нейната женска психология я кара да вярва, че доминира в съзнанието ви и вие си мислите за нея по 24 часа в денонощието.

Добри отговори:

„Точно си мислех колко си красива днес".

„Мислех си колко голям късметлия съм, че дори те познавам!".

2. Изглеждам ли дебела?

Това, което в действителност ви пита е: „Мислиш ли, че още съм секси и привлекателна?".

Отговорът, който ще ви лиши от един скандал е, да не отговаряте директно, а с нещо от сорта на : „Скъпа ти си най-сексапилната жена, която някога съм виждал".

3. От кое си привлечен – от тялото или ума ми?

Това отговаря на: „Излизаш с мен заради хубавото ми дупе или?" Ако отговорите, че сте възхитен от интелекта ѝ, тя веднага ще ви контрира с въпроса: „Мислиш, че съм грозна ли?"

Добър отговор: „Знаеш ли кое е най-хубавото в теб, скъпа? Ти съчетаваш в себе си красива външност, душа и бърз ум. Всичко в теб ме побърква".

4. Обичаш ли ме?

В действителност тя ви пита: „Тази връзка временна ли е или ще се трансформира в брак?". Не забравяйте, че дамите гледат на срещите и брака и като на бизнес. Ако тя няма полза от вас, то тя не вижда смисъл да е с вас.

Добър отговор: Отново избягвайте да отговаряте директно на този въпрос, защото уловките са много. Кажете ѝ нещо от типа на: „Скъпа, ти си перфектната жена и искам да те имам до себе си".

5. С колко жени си спал преди мен?

Замаскираната критика всъщност е: „Как, за Бога, си могъл да спиш с някоя друга освен мен?", „Все още ли мислиш за тези жени?" и „Те бяха ли по-добри от мен?"

Добрият отговор е: „Не си спомням, скъпа. Откакто те срещнах, никоя друга няма значение".

Това са само част от психологическите капани, които вашата половинка може периодично да ви поставя. В тях няма нищо лошо, стига да не са постоянни тестове. Не забравяйте да бъдете нащрек, за да не попаднете бързо в някой и после да си отидете със сериозна „рана".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

franco ( преди 11 години )
tova e seriozna tema no jenata kogato nete obicha vinagi shte ti napravi zasada na chubstvata no ako ney ljesh ili ney napravish zavisima ty shte te dovrshi...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
нели бакърова ( преди 11 години )
Ми ния не те усетихме незнам то е защото си много надарен през онази нощ но добре я викна да гледа ТИ СИ ПРОТОТИПА НА АМГЪЛ НАЛИ ГРОЗНИКО ?ЗА МАЙКА ТА НА МОЕТО ДЕТЕ -ОРХАН МУРАД следва КОНВОЙ останете с нас най-интересното предстои с мен *** Златева то пък едно дете - смело може да кандидатства за *** в някой увеселителен парк - но много грозно ама много ми е грозно честно събирайте за пластична операция от сега горкото колко подигравки ще има заради тая муцуна чалга драскачката небивала кариера нечувана ужас
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Anonimna ( преди 11 години )
Ами аз съм задавал някои от тия въпроси, и честно казано е било в момент, когато ми е скучно и просто ми се спори за нещо. Така че отчасти статията е вярна. Може би ако партньорът подходи като по-зрял човек, няма да попадне в този капан.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
"Знаеш ли кое е най хубавото нещо в теб ?.... след малко ще го извадя.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Куре, ( преди 11 години )
що не виждам името на автора?На не е на 14?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
11 ( преди 11 години )
Никога не съм задавала такива въпроси, нито ми е идвало на ум да задавам, даже не съм и мислила че някой въобще задава подобни въпроси...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 11 години )
Всъщност, никой от тези отговори няма да "мине". Обикновено жените, които задават такива въпроси, очакват конкретни и откровени отговори. Ако чуят увъртане без точна информация - сериозно биха се замислили дали да останат със съответния човек.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
42 ( преди 11 години )
Аман от напътствия за някакви оли*офрени!! Ще се връзвам на *** статия, за да се изкарвам като долен лъжец и измамник, да, ама не! Ако жена ми е пълна - ДА, ще й го покажа по дискретен начин. ДА, ще кажа с колко съм спал, това е мой проблем. ДА не ми е задавала такъв въпрос! Ако на някоя не й изнася - да си обира крушите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
2 ( преди 11 години )
хах и един от отговорите не би минал поне при мен .. бих се изсмяла :) честно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
1 ( преди 11 години )
и един *** да избършете мазното петно което оставяте след quiz-а... :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар