IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предложете ѝ точно на Свети Валентин

14 февруари 2013 09 40

Направете най-романтичния жест в най-романтичния ден

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Може би от известно време обмисляте да предложите брак на своята любима, но се чудите точно по какъв начин да го направите? Ние ще ви помогнем – Свети Валентин е днес, така че нямате никакво време. Дори да ви се струва изтъркано клише да се сгодите именно на този ден, то все пак си остава най-романтичното клише. Има ли жена, която би устояла? Все пак Свети Валентин за по-суеверните вещае любов и щастие.

Затова се постарайте, а ето и няколко идеи:

1. Ако любимата ви произхожда от традиционно семейство, най-добре уважете разбиранията на нейните близки и поискайте ръката ѝ от тях. Тя, както и всички останали, ще оцени жеста. По този начин показвате на всички уважението си и им вдъхвате надеждата, че ще се грижите за бъдещата булка.

2. Уверете се, че отговорът със сигурност ще бъде ДА. Нали се сещате за ужасно неловката сцена от някой филм, в която жената всъщност отказва да се сгоди с мъжа? Бъдете сигурни, че и двамата сте на етап, в който искате да сключите брак, за да няма неприятни и срамни изненади. Проверете настроенията с деликатни въпроси или пък директно говорете с най-близките приятелки на вашата любима.


3. Подгответе се. Обикновено на 14-ти февруари всички ресторанти са пълни, така че резервирайте маса възможно най-скоро. Нали не искате да предлагате брак в някое заведение за бързо хранене или пък вкъщи на дивана? Най-добре това да бъде ресторантът, където отидохте за пръв път на среща, за да подсилите емоционалния фон.

4. Бъдете оригинални и романтични.Ако пазите някакви неща от началото на връзката си, може да ги използвате. Например билетът от първото кино, на което отидохте. На гърба му може да напишете заветния въпрос и да го подадете на любимата си да го види, защото уж случайно сте го намерили. Отидете на ски и забийте знаме с големия въпрос в началната или крайната спирка на спускане. Ако вечеряте в китайски ресторант, скрийте въпроса си в бисквитката за десерт. Не спирайте само до тук – по същия начин може да разкажете историята на вашата любов. Вариантите са безкрайни...

5. Не е задължително да бъдете супер оригинални. Все пак най-важното е самото предложение, нали така? Когато двама души се обичат и искат да прекарат живота си заедно, начинът, по който мъжът ще предложи не е от такова значение. Дори един тих и емоционален разговор пред камината може да бъде вашият най-подходящ момент. Важното е да усетите момента и да действате!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари