IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете се считат обвързани след втората успешна среща с една жена

2 април 2013 14 40

На дамите им трябват месеци за да определят дали имат връзка или не

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Емоциите са присъщи на жените. По тази причина те често се определят като по-влюбчиви, изпитващи по-дълбоки чувства и по-раними. Понякога наричат мъжете „студенокръвни" и „безотговорни" и ги обвиняват, че нямат сърца и не желаят да се обвържат. Всъщност ново изследване показва, че господата се обвързват по-лесно от дамите.

Проучване, направено от романтичната социална мрежа Zoosk и сайта на сп.
"Глемър" сред 25 000 необвързани представители на двата пола показва, че 42 % от мъжете се считат за обвързани след две гладко протекли срещи.

Жените от своя страна са по-скептични и биха категоризирали отношенията си с някой като връзка едва след няколко месеца. Според инициаторите на проучването нежният пол има нещо като фобия от обвързване.

Дамите не бързат да показват потенциалните си половинки, докато повече от 56 % от мъжете са склонни още на третата среща да запознаят момичето с компанията си и някои роднини.

Проучването разкрива още, че веднъж сдобили се с ключа към сърцето на дамата, мъжете са щастливи да ѝ връчат ключа от дома си. Представителите и на двата пола (64,5 процента от мъжете и 68 процента от жените) обаче споделят, че няма точно определен момент, в който е уместно да си разменят ключове от жилищата. Оказва се обаче, че дамите се нуждаят от повече лично пространство - два пъти повече представителки на нежния пол
казват, че такъв момент може да не настъпи никога.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари