IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да откраднете бившата си приятелка от новия мъж

6 май 2013 09 00

Стратегия, която ще ви помогне да се съберете със своята бивша приятелка

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Съсипаното его и любовната мъка след раздяла могат да бъдат силно деструктивни. Още по-лошо е обаче, да разберете, че вашата бивша приятелка се среща с друг мъж. Новият човек представлява сериозна конкуренция за вас. Сега вие трябва да се борите с проблемите във връзката си, довели до нейния край, както и да се състезавате с друг мъжага за любовта на любимата жена.

Не всичко е загубено, дори да се появи „трети“ човек в картинката. Повечето мъже се отказват именно на този етап и губят всякакви шансове да се съберат отново със своята бивша. Ако искате да се борите още, трябва да се въоръжите с търпение, трябва да мислите позитивно и да положите някои усилия.

Следвайте следните съвети и не се отказвайте от любовта си. Ако пък не стане, поне ще знаете, че сте опитали всичко.

1. Пуснете приятелката си на свобода. Преди да започнете да я печелите отново, трябва да я оставите да си тръгне. Въпреки че това може да ви нарани, мислете за него като за нещо временно. Помнете, че отдалечаването е важна част от цялостния план. Получаването на жена от друг мъж не е нещо, което става за една нощ. Имайте търпение, не казвайте нищо и не показвайте ревност.

2. Отдръпнете се за известно време. Оставете бившата си приятелка съвсем сама, докато изживява „медения месец“ в новата си връзка. Не ѝ се обаждайте, не ѝ изпращайте съобщения, не ѝ пишете в социалните мрежи. Правете се, че не знаете за новия мъж и не отговаряйте, ако бившата ви приятелка ви звъни или ви пише.

Това поведение ще ви помогне да се завърнете отново в мислите ѝ. След вашето „изчезване“ тя ще се чуди къде сте, защо не ѝ отговаряте, мислите ли си още за нея, имате ли си друга. Точно в този момент бившата ви ще усети, че вие ѝ липсвате – още една важна част от плана.


3. Съсредоточете се върху себе си. Сега, когато имате малко повече свободно време, трябва да го използвате по най-добрия начин. Започнете да работите върху усъвършенстване на своя външен вид, за да впечатлите бившата си приятелка, когато отново ви види. Ходете на фитнес или тичайте в парка. Известно е също така, че упражненията гонят стреса и зареждат тялото с положителна енергия. Когато започнете да влизате в по-добра форма, трябва да посетите магазините за нови дрехи, обувки и аксесоари.

4. Бъдете в очакване на раздялата. В повечето случаи това се случва около месец след започването на отношенията. Всъщност, ако бившата ви приятелка буквално е „скочила“ в нова връзка, шансът за раздяла е още по-голям. Добрата новина е, че ако бившата ви ви е зарязала и много скоро след това е започнала да излиза с друг мъж, тя се опитва да потисне чувствата си към вас, а не да се справи с тях. Това означава, че дълбоко в сърцето си тя все още изпитва силна любов към вас. Колкото и да ви е трудно да гледате своята любима с някой друг, мислете, че това е нещо временно. По-важна е картината в дългосрочен план.

5. Бъдете до нея, когато тя има нужда. Когато една прибързана връзка приключва, най-често страда жената. Това означава, че вашата приятелка ще бъде разочарована от новия мъж и ще успее да оцени какъв човек сте вие. След раздялата си бившата ви ще търси някой познат и безопасен човек, който я обича, а това сте точно вие. Постепенно вашата бивша приятелка отново ще се превърне в настояща.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

анонимен ( преди 4 години )
znaci, pishe che do mesec ste se razdelqt...ami ako e minala vtorata godina i oste sa zaedno kakvo da pravim?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonimка ( преди 10 години )
Това беше най-тъпата статия,която съм 4ела някога,пълни глупости!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
Хората се променят и може пътищата им да се срещнат отново след раздяла.И отношенията им да бъдат коренно различни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 10 години )
До П. Маринкин до Blue: Ами ако е така, според мен не се уважаваш достатъчно, но ти си знаеш. Щом си мислиш, че заслужаваш жена, която те зарязва за други - твоя си работа. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
П. Маринкин до Blue ( преди 10 години )
Blue ( преди 10 години )
Това звучи малко като "наръчник на льольото". Кой уважаващ себе си мъж ще иска жена, която веднъж го е оставила заради друг? ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар