IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Венера се струва толкова далече на мъжете (видео)

30 април 2013 12 40

Или казано по друг начин – колко странни могат да бъдат жените

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Поредните забавни заключения на блогърката Емили Хетридж вече са достъпни за онлайн-потребителите. Младата дама от месеци е тотален хит не само в Англия, а и по целия свят, В своя блог, в Youtube и в Daily Mail тя публикува своя „топ 10" посветен на връзките и човешките взаимоотношения като цяло.

А видеата с нейно участие са повече от забавни. Ето го и поредният „топ 10" на Емили, който този път обяснява защо жените са странни... поне от мъжка гледна точка.

1. Почти винаги не казваме това, което мислим

Един елементарен пример: ако гаджето ви поиска да излезе с приятели, а вие имате други планове за вас двамата, просто се обръщате и с фалшива усмивка му казвате: „Няма проблем", докато всъщност имате предвид: „Ако излезеш, ще ти счупя краката".

2. Няма как две жени с една и съща дреха да стоят в една стая...или в една сграда

Не, това е невъзможно дори другата жена да е сестра ви. Понякога майките обличат своите близначки по един и същи начин, но това трае, докато влязат в пубертета. После суетата си казва своето. Ако двама мъже се засекат с еднакви ризи на бара, това може да подразни единия, но не и да развали вечерта му.

Ако говорим за жени... е, едната ще трябва бързо да намери пътя към изхода. В Холивуд стават цели войни, ако две знаменитости са забелязани с едни и същи рокли! Неслучайно информацията коя какво ще облече на „Оскар"-ите или други събития по червения килим се пази по-добре от тайните на Пентагона.

Снимка: YouTube

3. Ставаме параноични, когато гаджетата ни не ни пишат или не ни звънят постоянно

Ако една жена излезе с приятелки и не се обади нито веднъж на гаджето си , това е ок. Но ако той излезе „по мъжки" и не напише поне няколко съобщения, то следва трета световна война. Според Емили в този случай жените просто откачат и започват да си мислят, че любимият им е в стриптийз клуб и полугола жена танцува в скута му.

Снимка: YouTube

4. Правим всичко, за да изглеждаме по-млади

Дори и на 20 момичетата вече започват да питат за ботокс, филъри и се осведомяват за кремовете за бръчки. За да докаже обсебеността на нежния пол, Хетридж дори издава във видеото, че ползва крем за хемороиди, за да се отърве от досадните торбички под очите.

5. Ходим в тоалетната по двойки, а може и по тройки

Любимият въпрос на мъжете е: Защо ходите до тоалетната по двойки?

Отговор: За да си правим компания и да си помагаме, когато трябва да се освежим.

6. Обичаме да душим шоколад?!

Всъщност британките може и да го душат, но ние го ядем и да, обичаме го! Според Емили помирисването на шоколада е като „добро утро". За нас хапването на шоколад е като „Страхотен ден!".

7. Ако мъжът ни откаже секс, това означава само едно – изневерява ни!

„Скъпи, боли ме главата", това може и да излезе от вашата уста, но ако той има „главоболие"...Не, това е невъзможно. Той не може да ви откаже секс, мъжете не отказват! Те са постоянно възбудени, развратни същества (това ви повтаря мама, откакто навършихте десет).

8. Ние не се опиваме да боравим с техника или да оправим нещо, а директно го даваме на мъжете, да се „справят с него"

Емили обяснява тази черта от характера на нежния пол, споделяйки думите на свой приятел: „Защо жените не се научат сами да използват своя iPhone, ТВ или лаптоп, да отделят поне една минута, вместо да ми го връчат да се оправям с него?".

Простият отговор: Защото е по-лесно. Когато има кой да ти свърши работата, не е нужно дори и да опитваш сам.

9. Ние не изпускаме газове... поне не си признаваме

Тук обясненията са излишни. Това е срамно, а жените не обичат да бъдат засрамвани!

10. Понякога не знаем как се чувстваме

Дали е заради хормоните или просто от скука, но сълзи и смях може да се редуват без видима причина. А когато някоя жена се ядоса, палитрата от емоции и реакции става още по-широка.

Вижте видеото на Емили Хетридж и се посмейте от сърце! Но да си признаем – всичко, което казва е вярно!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Blue ( преди 10 години )
Хаха, това момиче наистина е много смешно! Но тя сама си казва, че прави шоуто само за забавление, а не защото действително има нещо вярно. Повечето от тези неща са ми тоолкова далечни, че дори се чудя как на някого му е хрумнало. А шоколадът не го душа, ами направо го ям, а ако партньорът откаже секс - това означава мноого неща. :)Ще се съглася само с първия пример, но за това си има напълно логично обяснение. Искаме гаджето само да избере да бъде с нас някоя вечер, а не да прави това, което искаме, по задължение и защото сме му казали. За това като кажем, че може да отиде с приятелите си, а той сам избере нас - сме много щастливи! А ако системно избира приятелите си и не се сеща, че има гадже...естествено не е приятно. Тогава почваме да мислим дали да не сменяме гаджето. И за останалите неща, за които не казваме директно какво мислим, е същата логика. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар