IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С какво жените прогонват мъжете

5 юли 2013 11 00

Информация направо от първоизточника

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Представете си следната ситуация: имате стабилна връзка, хоризонтът изглежда безоблачен, докато в един момент не бивате „сюрпризирани" от желанието на вашия партньор да се разделите. Преди да извадите всички обидни думи от речника си и да ги изкрещите по негов адрес, може би трябва да се вгледате в себе си. Възможно ли е самите вие да сте предизвикали раздялата, без дори да го осъзнавате?

Обикновено когато има проблем, жените искат съвет от приятелки или четат статии в списания и интернет. Въпреки че тези източници са полезни и могат да дадат адекватна информация, в някои случаи е по-добре да почерпите информация от първоизточника. Време е мъжете да изкажат своята гледна точка. Именно по тази причина следващите редове са на базата на мнения на различни и случайно подбрани представители на силния пол.

С какво жените прогонват мъжете?

1. Променят се, когато усетят сигурност. В началото всяка вечер жените лягат със секси нощница, докато в един момент престава да им пука в какъв вид ще се появят пред мъжа до тях. Докато ходят на срещи жените изглеждат винаги зашеметяващо, говорят мило и винаги са усмихнати. След това обаче, те започват да присвиват сърдито устни и да се карат с висок глас. Разбира се, никой мъж не трябва да очаква жената да изглежда перфектно във всеки един момент. Те очакват просто да не са свидетели на „пълна промяна", само че негативна.

2. Не дават достатъчно пространство. Мъжете, също както жените, могат да се почувстват в капан, когато някой отнема от личното им пространство. Всеки човек има нужда от малко време за себе си, без значение дали ще го прекара сам или в компанията на приятели. Мъжете смятат, че всяка интелигентна жена знае, че човек има нужда от лично пространство и е достатъчно уверена, за да го осигури без през главата ѝ да минават налудничави мисли за изневяра.

3. Искат прекалено много неща. Жените имат големи желания и амбиции, а понякога твърде големи. Когато една дама започне да изисква нереалистични (в този момент) неща от партньора си, тя автоматично го отблъсква. Няма как един средностатистически мъж с нормална заплата да може да си позволи двуетажна къща на морето, последният модел кола на любимата марка, кредитни карти без лимит и така нататък. Обикновено когато мъжете се осмеляват да възразят, те получават обвинения, че са мързеливи, самодоволни и без никакви амбиции.

Снимка: Dreamstime

4. Не казват това, което наистина мислят. Мъжете не могат да четат мисли. Повечето от тях не могат да разберат какво иска жената до тях, освен ако тя не го каже в прав текст. Това не е изненада, защото както е известно, жените са по-сложни комуникатори. Те са по-умели в тънкостите и жестовете, израженията на лицето и езика на тялото. По тази причина двата пола много трудно успяват да комуникират успешно. Например, една жена може да каже „Не, няма проблем", но по начин, който буквално да „крещи", че всъщност има проблем. Някои мъже обаче, не могат да разпознаят знаци като скръстени ръце, минимална промяна на гласа или пък потропване с крака.

5. Няма сексуална страст. За повечето хора сексът играе важна роля във връзката. По тази причина има две неща, които не трябва да се случват със секса, ако и двамата партньори искат връзката им да продължи.

На първо място сексът не трябва да бъде лош. Правенето на секс е като карането на кола – някои хора са добри, а други направо експерти. Неприятен момент е фактът, че никой точно не може да дефинира какво е „лош" и какво „хубав" секс. Обикновено мъжете се оплакват от липса на ентусиазъм, липса на ритъм, въображение и лоша техника. На второ място сексът не трябва да доскучава. Невинаги скучният секс е равен на лош секс. Но в никакъв случай не може да се сравни и с хубавия секс. Скучният секс означава винаги да правите секс на едно и също място, по ведно и също време и в една и съща поза.

Снимка: Dreamstime

6. Постоянно говорят за други мъже. Мъжете мразят да слушат похвали по отношение на други представители от същия пол. Изсипвайки хвалебствия по адрес на други мъже, една жена подкопава самочувствието на своя партньор. Всеки мъж има нужда да се чувства специален и значим в живота на своята любима. Мъжкото его може да бъде много по-крехко, отколкото си мислите.

7. Правят драми. Жените, които са „кралици на драмата" винаги намират за какво да се разсърдят и за което да бъдат недоволни. Тези дами искат да контролират мъжете, представяйки себе си като по-слаби, уязвими и пренебрегнати.

8. Държат се лошо. Макар и емоционални същества, жените също могат да бъдат студени и да не показват любовта си. Точно както мъжете, могат да се държат хладно, а понякога и неуважително. Мъжете не харесват това отношение и макар да не си го признават, имат нужда да бъдат обичани.

9. Изневеряват. Макар дамите да обвиняват мъжете, че тяхна втора природа е да изневеряват, в последните години се забелязва и „активизиране" на женската половина. Мъжкото мислене е устроено по следния начин: „мъжете го правят без чувства, просто за спорта", докато „жените винаги влагат чувства". Ето защо на мъжете им е много трудно да простят изневяра.

Снимка: Dreamstime

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Мими ( преди 10 години )
мими ( преди 10 години )
абе трябва да я усещате във всеки миг..тя жената да не е стихотворение, всяка е различна, уникална..просто трябва да я почувствате..като колата-който го може ГО МОЖЕ!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 10 години )
Ето един мъж, който разбира от жени, няма как да не се съглася с "О-о-опс" Понякога си мисля, че ако в една връзка има поне малко перипети, дребни караници, цупене, дори мрънкане, които след това се потушават с целуфки и бурен секс, това нещо може да поддържа пламъчето на страстта много по дълго. Но разбира се аз говоря за дребни търкания и цупни, а не за някво лошо отношение и дърварско държане. Такива моменти наистина държат една връзка жива, но пак повтарям става въпрос за дребни търкания, а не за сериозни неща, като изневери, обиди и други такива. Най голямата грешка лично за мен, която най много се допуска е, че че след като мъжа спечели жената и обратното и заживеят заедно, те след това се отпускат и не полагат никакви усилия да поддържат пламъчето на страстта, явно смятайки, че те са хванали щастието и няма как да го изгубят вече. Това обаче си е вид изкуство, да можеш да поддържаш това пламъчето силно и колкото може по дълго, точно скуката и еднообразието са най големият убиец на страстта за мен !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 10 години )
Bleu бъркаш понятията - Казване какво искаш, не значи, че това трябва да стане, за да породи отговор от типа - Ти много ме контролираш. двете неща нямат нищо общо. А статията си е много вярна. жените мрънкат постоянно, дори за неща, който неискат и не им трябват. Отделно всичко не на място казано става драма, като се започва мислене вместо мъжа, ти каза, че искаш да ходим заедно на фитнес значи съм дебела значи ми изневеряваш и т.н. Параноя е най-меко казано. Жените правят от мухата слон почти винаги, а накрая когато се окаже, че те дори са виновни за "мухата" се почва с теорията, че е нежно създание и видиш ли не трябвало изобщо да се спори с нея, че да не се нагруби. Простотия до шия. Едно време е било по-добре и по-лесно - жената за децата се грижи и къщата мъжа за сериозните дела и парите. И това си има логичното обяснение- жените се впечатляват от много по-дребни и дребнави неща от мъжете(в повечето случай, има и разни изключения меки от мъжете), което им обърква мисленето и изобщо визията за живота.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
t3ss_ ( преди 10 години )
Освен т. 4 не виждам нещо смислено в тази статия.Поредната блудкава стереотипна статия!Мисля, че каквото искат мъжете това и жените. Защо нещата трябва да се усложняват. Говорете, обичайте се и не поставяйте граници и условия и нещата могат да бъдат истински.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 10 години )
До емил: Ама то там е проблема, вие казвате веднъж едно, после - съвсем друго, което противоречи на първото. Общо взето, лигава история... :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
емил ( преди 10 години )
Ето,ние казваме какво мислим,а вие разсъждавате какво искаме да кажем.Това ни обърква и ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 10 години )
Добре де, не разбрах! Мъжете какво искате - да ви казваме какво искаме, или да не ви казваме? Защото ако не ви казваме - "Ами аз как да знам, като не ми казваш!", а като си казваме - "Ама ти много ме контролираш и ми казваш какво да правя!" или "Ама ти искаш много, за това ме прогонваш!". И друго - някакво перфектно същество ли искат мъжете, гримирано и винаги добре изглеждащо, или естествена жена, не омазана с грим, с която могат да се чувстват близки?Та, питам се...тези мъже, дето ги "прогонват" уж жените с такива неща...знаят ли изобщо какво искат...Защото да обичаш един човек и да държиш на него, а да си тръгнеш по някоя от гореспоменатите причини, нещо не ми се връзва! :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар