IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на успешното ухажване

9 август 2013 12 40

Някои съвети как да спечелите интереса, а може би и сърцето ѝ

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

През последните години като че ли ухажването е подценявано. Може би, защото дамите стават все по-агресивни и мъжете нямат възможност да се покажат като истински джентълмени. Не се залъгвайте обаче, че дамите не биха забелязали, ако притежавате кавалерски обноски и им демонстрирате уважението, което заслужават.

Ако са по-еманципирани, само ще бъде плюс за вас, ако се държите с тях като с „пораснали жени" и достойни събеседници.

В случай, че се чудите какво ви убягва, когато сваляте една жена, вижте съветите на авторите Тон Луис и Дейвид Коупланд, написали книгата „How to succeed with women „ (Как да имаме успех сред жените).

1. Покажете на жената, че тя е завзела цялото ви внимание. Слушайте я внимателно и уважавайте всяко нейно „не". Забравете за всеобщото самовлюбено мъжко мнение, че когато една дама каже „не", тя има предвид „да". Това е остаряло разбиране и само ще я вбесите, ако ѝ го кажете на глас или игнорирате отрицанието ѝ.

2. Забравете за предишните си бройки и не говорете изобщо за други жени. Вашата потенциална партньорка иска да види, че не сте повърхностна личност, а имате и други страсти освен „фустите" наоколо. Жените си падат по успелите мъже, тези с амбиции и ясна визия за бъдещето. Ако искате да се представите като опитен любовник, ще имате време да ѝ го покажете в леглото, но първо трябва да я закарате в него.

3. Поемете инициативата. Ако искате тя да ви приеме като мъж, трябва да се държите като такъв. По природа силният пол е по-доминантен, ето защо е хубаво вие да сте инициаторът на срещата, да водите разговора и т.н. Внимавайте обаче да не прекалите с „агресията". Ако вашата дама се противопостави на някое действие, не я насилвайте. Ако започне да спори с вас по някоя тема – приемете го като предизвикателство, за да задълбочите разговора и да научите нещо повече за нея. Не я убеждавайте във вашите виждания, не се дръжте като падар, който диктува всяко нейно движение. Потърсете баланса, като действате деликатно и премерено. Бъдете по-креативен, спонтанен, честен и забавен.

4. Забравете за клишетата! Няма някакво правило, с което разговорът трябва да започне. Но се откажете от реплики като: „Небето току-що се разтвори пред мен падна един ангел" или „Очите ти, те са като две бездънни езера, в които мога да се огледам" - дамите интуитивно ги приемат като заучени фрази и си отбелязват мислено, че не сте оригиналнен и не сте си направил усилието да измислите комплимент специално за нея. Понякога едно просто „Красива си!" върши много повече работа от всякакви завъртяни фантасмагории.

5. Не се правете на „отчаян" или „безпомощен". Не разказвайте своите сърцераздирателни истории с надеждата да си изпросите секс. Жените не са глупави и усещат кога „играете", а и така ще развалите мъжествения си имидж, който определено ѝ допада повече от този на „мъченик".

6. Не се отказвайте. Дори веднъж тя да отложи някоя ваша среша или да не ви вдига всеки път телефона, не се отказвайте веднага. Мъжете обичат да ловуват, а дамите – да бъдат преследвани. В случай, че получите серия откази, това е знак, че трябва да се оттеглите... ако искате да запазите достойнството си.

7. Бъдете емпатичен. Вие не трябва да се оплаквате и да се правите на мъченик, но пък дамите са много емоционални по природа и техните настроения често излизат наяве. Така че, ако тя е имала тежък ден, изслушайте я. Успокойте я, разведрете я.

8. Изненадвайте я. Разберете какво я радва, от какво се интересува и при следващата ви среша я изненадайте. Например, ако разберете, че колекционира нещо и е по възможностите, вместо цвете ѝ донесете нещо за хобито ѝ. Ако си пада по артистичните неща, разучете къде има атрактивна изложба и преди вечерята я заведете там.

Ако има любимо ястие, поканете я в домашна обстановка и се опитайте да го сготвите. Дори и да не можете, го поръчайте отнякъде, но пригответе масата – това е достатъчно за нея, че сте положил усилия.

Разбира се, могат да се добавят още много точки. Най-важното е да бъдете себе си и да прецените дали наистина жената срещу вас е тази, която желаете за повече от една вечер! И все пак докато бавно завоювате нейното сърце, не забравяйте да излизате и с други жени. Докато официално не се окичите със статуса „обвързан", не е нужно да пропилявате и другите възможности, които идват пред вас!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

мартин ( преди 7 години )
Все още не съм продвал идеите естествено видях точно сега този въсхитителен саит но дано да се получи защото харесвам едно много красиво момиче на име Дени. Тя е много мила и не се сърди много лесно.Тя за мен е като залез слънце.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мартин Николаев Коле ( преди 7 години )
Aз харесвам едно уникално момиче на име Дени.Тя е много мила и несе сърди много лесно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
мартин ( преди 7 години )
Все още не съм продвал идеите естествено видях точно сега този въсхитителен саит но дано да се получи защото харесвам едно много красиво момиче на име Дени. Тя е много мила и не се сърди много лесно.Тя за мен е като залез слънце.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Human ( преди 9 години )
До Aida_v: А когато той научи, че докато я е ухажвал тя е излизала с други мъже?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Aida_v ( преди 10 години )
А когато тя научи,че докато "бавно завоювате нейното сърце"сте излизали и с други жени,дали сърцето и ще си остане ваше? Съмнявам се!Доста от авторите в това издание имат странни морални разбирания,но се опитват да дават съвети как да сме в крак с модата.И накрая излиза,че "старомодните" имат най-успешни връзки...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар