IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Задоволяват ли се мъжете с еднократна изневяра?

16 август 2013 10 00

Ако решите да дадете втори шанс, разберете причината за изневярата

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

В дългогодишни отношения партньорите никога не могат да бъдат застраховани от изневяра. Макар мъжете все още да водят първенството по изневери, в последните години се забелязва тенденция, че все повече жени решават да „кривнат от правия път“. Въпреки това мъжете са тези, които обикновено се заглеждат по други жени или още по-лошо, поддържат сериозна паралелна връзка. Разбира се, има и примерни господа, които държат на връзката си и на своята любима.

В много случаи жената разбира, когато мъжът ѝ изневери. Обикновено в такива ситуации дамите изпадат в отчаяние и губят доверие в партньора си. Ако това е първият път, несъмнено се появява въпросът: „Ще го направи ли отново?“. Отговорът не е толкова прост и ясен, както изглежда на пръв поглед, защото хората изневеряват по различни причини. Ако се опитвате да решите дали вашият партньор заслужава още един шанс, първо трябва да разберете защо въобще се е стигнало до изневяра.

Някои хора мамят, за да привлекат вниманието на своята половинка. В случай, че партньорът им е работохолик или не показва интерес към тях, изневярата е вид апел, който означава: „Ако ме обичаш, обърни ми внимание“.


Често срещан тип изневяра е тази, при която човек иска да върне на своята половинка, която в миналото си също е имала прегрешение. От друга страна хората могат да изневерят и защото вече се чувстват нещастни във връзката си, пише вестник Daily Mail.

Голяма част от мъжете мамят жените до тях, тъй като не намират еротичен заряд в моногамията, докато новата жена действа по точно обратния начин. Ако искате да предвидите дали вашата половинка ще ви изневери отново, трябва да си отговорите на няколко въпроса. На първо място случвало ли се е да изневерява на свои предишни партньорки и би ли спрял, щом всеки път му се прощава?

Обикновено „серийният измамник“ не вижда нищо нередно в това да изневерява. Често, когато бъде хванат, той се ядосва и заявява, че „това не е ваша работа“. Другият възможен сюжет е по-драматичен – тогава мъжът се показва като ранима душа и обяснява колко много съжалява, как ще се промени, колкото много ви обича и така нататък. В повечето случаи тези мъже не се променят. В случаи, че партньорът ви е изневерявал в миналото, най-вероятно и сега ще го прави.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Lola ( преди 10 години )
На какви емпирични доказателства се базират тези умозаключения или са продукт на размишленията на някоя разочарована дама?Мислех си, че целта на подобно издание е да достави по-качествена информация отколкото може едно женско събиране в кварталното кафе. Да се приеме като конструктивна критика...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар