IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С това поведение бързо ще го изплашите

12 септември 2013 10 45

В случай че искате да го впечатлите, просто не правете следните грешки

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Първото впечатление е важно, когато искате той да ви забележи. При едни то се формира за секунда, при други – по-дълго. За него може да разчитате дори само на атрактивна визия, но за да ви опознае ще е необходимо повече.

Случвало ли ви се е да привлечете интереса на някой мъж, но след първата среща той вече да не откликва на вашите сигнали и намерения, както се надявате? Това се получава така, защото мъжете също имат избирателна система и след първата/няколко срещи те вече добиват цялостна представа за това каква жена сте. И колкото и секси и готина да сте, това не ви гарантира, че ще го спечелите.

Ето и какво най-често отблъсква мъжете:

1. Нарцисизмът ви не познава граници. Да се гордеете със себе си и с нещата, които сте постигнали в живота, е страхотно. Но има тънка граница между това да демонстрирате самоувереност и самочувствие и вече да се хвалите и парадирате със своите постижения.

Какво ще стане, ако той започне да говори само за себе си? Вероятно ще си тръгнете и ще му кажете, че е самовлюбен глупак! Е, и той вероятно си мисли същото за вас!

2. Искате да контролирате и доминирате постоянно. Опитвате ли се да контролирате всичко, което мъжът прави, когато сте край него? Ако е така, то времето ви заедно е преброено. Има мъже, които не са толкова инициативни и обичат да бъдат командвани, но все пак и те трябва да получават глътка въздух.

3. Отговаряте с една дума – „да" или „не". Повечето мъже признават, че обичат жени, които говорят по-малко. Когато обаче сте още в началото на връзката ви или в периода на срещите, когато още не сте започнали романса си, той ви разпитва, защото иска да ви опознае. Тогава не е уместно да му отговаряте с по една дума. Това убива диалога и за него ще изглеждате скучна, апатична и безгласна.

Освен това липсата на въпроси от ваша страна ще му покаже, че и вие нямате интерес към неговата личност.

4. Липсват ви обноски. Това не само ще го накара да не излезе повече с вас, но и може сериозно да го разстрои и вбеси. Не става въпрос за мляскане и оригване на масата, защото има някакви обществени порядки, които са задължителни и когато не сте на среща. А например: да го зарежете по време на срещата, защото случайно сте видели познат на другата маса и започвате задълбочен диалог с него; да си гледате през 2 мин в телефона и да му казвате „много спешно трябва да отговоря/да се обадя"; да се държите грубо със сервитьорите и да се заяждате за някакви глупости като ръба на покривката или конеца, който стърчи от единия ѝ край.

5. Говорите му инфантилно. Често жените си слагаме някакви умалителни думички и дори измисляме обръщения към любимия си човек в тази форма. Това е напълно приемливо, когато вече имате връзка, но не и в периода на срещите.

Ако още от първата среща започнете да му говорите като на пухено котенце, то никога няма да се стигне до втора.

6. Постоянно се оплаквате. Ако искате да привлечете вниманието на мъжа, не се оплаквайте за нещата, които прави. Това само ще го подразни. Мъжете мразят жени, които мърморят и ги критикуват за всичко, защото според тях тези дами се опитват да им докажат, че са по-висока класа и са по-добри от тях самите.

7. Критикувате се пред него за всичко. Самоиронията е висш пилотаж, който използват наистина интелигентните хора, но не го бъркайте със самокритиката. Ако постоянно поставяте под съмнение действията, думите и визията си пред него, ще го уплашите. Едва ли някой мъж мечтае за жена, чиято самоувереност трябва да подклажда всяка секунда. Това е изтощаващо и никак не е секси!

8. Постоянно се разсейвате. Излезли сте заедно, за да прекарате повече време насаме двамата. Ключовата дума е „двама", т.е. не завързвайте разговори с хората наоколо, не звънете на познати и минимализирайте въобще общуването си по телефона с когото и да било. Ако не можете да се концентрирате в разговора и човека отсреща, вие само демонстрирате неуважението си към него.

9. Приемате кавалерските му обноски за гарантирани. Гаранция в този живот няма за нищо! Ако той ви отваря вратата и ви дърпа стола, покажете с жест или думи, че му благодарите. Не се дръжте сякаш ви е длъжен, а вие сте някоя разглезена принцеса. В противен случай ще го накарате да се почувства като ваш слуга и освен в леглото никой мъж не би се поставил доброволно в тази роля.

10. Ставате сериозна прекалено бързо. Това е грешка, която доста жени неусетно правят. Колкото и добре да си изкарвате на първата среща, не се отпускайте дотолкова, че да се държите с него, сякаш сте гаджета от 5 години. С подобно поведение просто ще го уплашите.

Ако ви заведе у тях, без значение дали ви казва: „Чувствай се като у дома си!", не го правете. Не е нужно да седите в коридора, но ако започнете да размествате, да приготвяте някакви вечери или давате мнение за интериора, ще направите лошо впечатление. Когато ви покани да живеете у тях, може да си го позволите!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Тройка Ахилова ( преди 10 години )
Точно така! Ако някоя жена може да доминира, нека доминирам. Аз доминирам - избирам, доминирам и сменям ;-)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мяу ( преди 10 години )
Аз пък съм създадена да доминирам над мъжете, ставащи само за секс
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Маниак ( преди 10 години )
Точка 2 е фатална. Жената не е създадена да доминира. Само мухльовците се оставят жени да ги водят и доминират. Жени, които искат на всяка цена да се налагат обикновено имат хормонални, или психически проблеми. С такива рядко се стига и до първа среща.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар