IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отчаяният мъж – този, който никоя жена не иска до себе си

12 януари 2014 13 30

Кои са признаците, които ви поставят в категорията „отчаян мъж“

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

В днешно време е трудно човек да си намери половинка. Дългите години в самота и неудовлетворителни връзки карат доста хора да свалят критериите си и да потънат в отчаяние. Страхът от самотата често ни събира с грешния човек. Отчаянието не стои добре както на жените, така и на мъжете. То ги прави достъпни, безинтересни и неатрактивни.

Ако все още не сте намерили своята сродна душа, то не се отчайвайте и гледайте да не попаднете в категорията „отчаян мъж“, защото това няма да ви донесе нищо добро. Ето и кои са знаците, които издават отчаяния господин. Ако откриете, че половината и повече отговарят на вашето поведение, то трябва да вземете спешни мерки да излезете от това определение!

1. Сваляте критериите

Отчаяните мъже са готови да се откажат от някои от критериите си, само и само да запълнят емоционалната празнота в живота си. Те биха били щастливи да излязат с която и да е жена, вместо да останат още малко необвързани в очакване на подходящата. Вие имате ли все още „изисквания“ към мечтаната половинка?

2. Постоянно искате да ви правят комплименти

Този тип господа имат ниско самочувствие, затова постоянно се нуждаят от човек, който да им прави комплименти. На жените обаче бързо им писва да галят мъжкото его по този начин. Така че не си просете внимание и суперлативи, а направете така, че госпожиците сами да ги изричат без подканяне от ваша страна.

3. Непрестанно тормозите жените със съобщения, имейли или телефонни разговори

Ако искате да отблъснете една жена, най-лесното е да я подложите на телефонен тормоз/онлайн тормоз, особено ако тя не е отвърнала на вашето обаждане. Отчаяните господа не се примиряват с липсата на обратна връзка и непрестанно търсят контакт с обекта на интереса си, без да се интересуват дали вниманието им е желано. Има доста риби в морето, както се казва, така че ако тя не иска компанията ви, потърсете просто друга жена.

4. Винаги сте на разположение

Ако постоянно сте на разположение, когато тя ви търси, то дамата ви ще реши, че нямате собствен живот. Това от своя страна ще намали атрактивността ви в нейните очи. Както знаете, предизвикателството е жадувано и от двата пола!

5. Прибързвате с развитието на връзката ви

Не е логично да я поканите да се премести у вас само две седмици, след като сте станали гаджета. Не само ще я уплашите, а и тя ще реши, че се хващате като удавник за сламка за нея и ще поискате и деца, и сватба, а тя може да не търси това и да ви зареже. Не всяка жена мечтае за пръстен и за бебе, още повече в толкова кратки срокове след запознанството ви.

6. Постоянно ѝ купувате подаръци

Вярно е, че представителките на нежния пол обичат подаръците, но пък те могат да станат и дразнещи. Първия път ще я очаровате, втория ще я поласкаете, но на десетия тя вече ще сметне, че нещо не е наред. Ще започне да се чувства неудобно и сякаш ви е длъжна с нещо и това ще я уплаши и отблъсне.

7. Задушавате я

Не само постоянните телефонни обаждания и SMS-и са опасни за връзката ви, а и постоянното ви присъствие. Както мъжете обичат да си излизат „по мъжки“ и да имат собствено пространство, така и дамите жадуват за тяхното „женско време“. Няма да ви зареже, ако я изпуснете от поглед за 2-3 часа. Всъщност ако не го направите, вероятността това да се случи е голяма.

8. Съгласявате се с всичко, което иска и казва

Мъжете под чехъл не са рядкост и има жени, които обичат да доминират. Ала ако в желанието си да я задържите до себе си и да ѝ угодите, постоянно кимате като неин слуга, то ще загубите своята индивидуалност и мъжественост. И не се изненадвайте, ако накрая тя ви остави заради някакъв „прост мачо“, който не я гледа в очите като кученце. В нейните очи той просто е мъж!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

дидофил ( преди 9 години )
Пълни глупости. Неслучайно у нас не се раждат деца вече... почти.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
haha ( преди 10 години )
darbar ( преди 10 години )