IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво жените не искат мъжете да знаят

13 януари 2014 10 20

Дамите имат своите „тайни“, които биха искали да запазят само за себе си и със сигурност няма да ви ги споделят

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Честността е една от основните предпоставки за здрава връзка. Всеки партньор обаче има своите малки „тайни“. Обикновено това са неща, които не би искал половинката му да разбира, не защото това би сложило край на техните отношения, а просто защото „е по-добре да не знае“.

Повечето пъти тези тайни не са страшни и със сигурност не се отнасят до изневяра или сериозна лъжа.

Ето и кои са нещата, които жените биха предпочели мъжете да не знаят:

1. Темата за децата.

Почти всяка жена, която се чувства достатъчно зряла, иска да създаде семейство и да има деца. Затова, ако мъжът категорично отхвърля тази възможност, истината е, че краят на връзката е предизвестен. Колкото и красив, умен, богат или харизматичен да е един мъж, дори това не би го „спасило“.

2. Какво смятат жените за първата среща.

Повечето дами искат да правят секс с мъжа още на първата среща. Голяма част от тях обаче се въздържат, тъй като не искат да прибързват, пък и не желаят да изглеждат в очите на мъжа като леки жени. Разбира се, има и случаи, в които нежният пол не може да устои на изкушението, независимо дали заради алкохола, химията или силната възбуда.

3. Жените също могат да използват мъжете.

Ако мъжът се държи като пълен идиот, но изглежда добре и прави хубав секс, има голям шанс жената да продължи да се вижда с него. Със сигурност обаче ще дойде момент, в който тя ще го остави, защото в крайна сметка никоя жена не би искала да се омъжи за идиот.

4. Жените правят „лоши“ неща, когато мъжете не ги гледат.

Те определено се държат по-свободно, когато излизат с приятелки, отколкото когато са навън със своето гадже. Обвързаните жени се заглеждат по други мъже, точно както обвързаните господа плакнат очи по дамите. Понякога жените дори флиртуват с други мъже, а с приятелките си могат да споделят неща, които на гаджето си със сигурност не биха казали.

5. Жените винаги ще се интересуват от бившите си.

Това е факт. Няма значение дали мъжът е присъствал в техния живот два месеца или две години. Интерес винаги ще има. С развитието на социалните мрежи следенето става доста по-лесно. Вече не е нужно да се разпитват общи познати, а просто да отвориш страницата на даден човек. Повечето пъти жените се интересуват от бившите си, не защото имат чувства към тях, а просто защото са любопитни и искат да се убедят, че техният живот е много по-добър.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Тройка Ахилова ( преди 10 години )
Е, коя па нормална жена крие, че иска деца??? Ако това се счита за срамно, си обяснявам толкова много родени "грешки"?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар