IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Това не е връзка – тя просто ви използва!

17 януари 2014 10 20

Вашата дама не е готова за нищо сериозно, а просто се опитва да забрави бившия си или да му го върне

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Излизате от известно време и нещата помежду ви изглеждат страхотни. Но в един момент нещо сякаш започва да липсва. Тя не показва чак такъв интерес към вас, дистанцира се и сякаш излиза с вас само да ви разхожда като трофей. По-често това е мъжко поведение, но понякога и жените прибягват до него. Какво се случва?

Има голяма вероятност вие да сте нейното средство за отмъщение и тя да ви използва, за да си го върне на бившия или да го забрави. Вашият романс вероятно е започнал точно след като тя е скъсала с предишното си гадже, нали?

Ако сте от типа мъже, които искат истинска връзка и търсят любовта, то гледайте да не се превръщате в мост между нейното минало и бъдеще.

Вижте кои са знаците, които ще ви покажат дали сте просто един заместител или средство тя „да му го върне“:

1. Тя често говори за бившия си с вас

Негласно правило е, че при млада връзка бившите са тема табу. Никой не иска да чува за страстта и любовта на настоящата си половинка с друг/а. Но ако тя постоянно ви сравнява с него, коментира случки от миналото си с него и не спира огорчено да разказва как я е зарязал, то определено не е готова за нова връзка. Вашите отношения за нея не означават това, което те са за вас.

2. Тя е прекалено ентусиазирана, че се вижда с вас

Прекалено големият ентусиазъм за нова връзка невинаги е хубаво нещо. Особено ако дамата скоро е излязла от такава и то не по свое желание. Често жени, които са били зарязани, се впускат веднага в друг романс, защото имат нужда от внимание, а не защото сърцето им ги влече към новия човек.

Ако вашата приятелка е постоянно развълнувана от нещата, които правите, а сте наясно, че нейните дружки са скептични относно ентусиазма ѝ и се чудят защо го проявява, то не игнорирайте този червен флаг. Вероятно ви използва, за да забрави предния си мъж.

3. Има страст и физическо привличане, но не и чувства от нейна страна

Връзките веднага след скъсване често са много страстни. Желанието за физически контакт е силно и правите много секс, но го няма чувството. Това е така, защото сърцето е емоционално изтощено, но пък жената има нужда от мъжка близост и от секс, за да се почувства жива.

Освен това тя винаги има нужда от повдигане на егото след като е била зарязана, а гладът в очите ви за нея ѝ носи необходимото самочувствие.

4. Тя не се опитва да ви опознае

Докато вие не спирате да ѝ задавате всякакви въпроси, за да научите повече неща за нея, тя дори не ви пита как е минал денят ви. Ако се сблъсквате с една стена всеки път, когато я притиснете по-емоционално, то тя не е готова за сериозна връзка. Дамата не само не иска да ви опознае, но не ви дава възможност и вие да надникнете в душата ѝ. От подобна връзка не може да се получи нищо сериозно.

5. Не можете да дефинирате връзката си

Забавлявате се заедно, правите страхотен секс, а в друг момент не ви вдига няколко дни. След това ви запознава със свои приятелки, но отива на рождения ден на братовчедка си сама. Постоянно се чудите какво си мисли за вас и какво чувства и не можете точно да определите какъв тип отношения имате, защото поведението ѝ спрямо вас е противоречиво.

Ако тя не се фокусира върху сериозните неща в отношенията ви, които за вас имат огромно значение, то тя не смята да има истинска задълбочена връзка с вас. Казано накратко – вие ставате за забавление, за това да забрави и да получи няколко оргазма, но нямате място в сърцето ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари