IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо не трябва да се срещате с някой от приятелския си кръг

24 февруари 2014 16 15

Има достатъчно много други мъже, с които имате възможност да се опознаете

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Приятелският кръг включва хора, с които обикновено излизате и общувате често. Ето защо забъркването със субект от тази затворена общност носи редица рискове. На първо място, когато любовта се намеси и краят не е добър, много често след това приятелството изчезва. Разбира се, освен това има редица други причини, заради които е по-безопасно да стоите настрана от хората от вашия приятелски кръг. Ето и кои са те:

1. Заплашвате отношенията си със своите приятели.

Както вече споменахме, има голяма опасност да развалите приятната атмосфера във вашия приятелски кръг, ако си намерите гадже оттам. Още повече, ако все още сте млади и не мислите за брак, има голяма вероятност връзката ви да приключи много бързо. Един от двамата със сигурност ще е наранен и от този момент нататък срещата ви с приятелите винаги ще бъде неловка. Възможно е също така разцепление на хората, защитавайки вас или другия човек.

2. По-трудно е да си тръгнете, когато го поискате.

Заради изброените причини по-горе на вас би ви било много по-трудно да вземете решение за раздяла, дори наистина да го искате. Това е така, защото освен за конкретния човек, трябва да мислите и за това по какъв начин ще приемат новината вашите приятели.

3. Трябва да срещате нови хора.

Има милиони мъже по света, така че защо трябва да се ограничавате само с тези от вашия приятелски кръг? Вие трябва да бъдете отворени към нови запознанства, защото това не само, че ще бъде по-добрият избор, но и ще ви осигури много по-различен начин на живот, социални контакти и т. н.

4. Откривате различни интереси, опознавате различни неща.

Разбира се, важно е жената и мъжът да имат сходни интереси, за да успее връзката им да просъществува по-дълго време. Все пак обаче, не трябва да се затваряте и да ограничавате възможностите си да намирате нови хобита, нови области, които ви впечатляват. Много по-вълнуващо е, когато някой човек ви дава шанс да разширите кръгозора си.

5. Има вероятност да загубите приятелство.

След като сте опитали да имате връзка с някой свой приятел, след нейния край, има голям риск да загубите както любовника, така и приятеля. Няма смисъл да разрушавате отношенията, които сте постигнали до момента. Все пак това са хора, които познавате добре и с които имате много хубави спомени.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

aaa ( преди 10 години )
Значи статията казва не излизай с някой с който имаш сходни интереси и компания, намери си някой *** дето вчера сте се запознали
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар