IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иска ли връзка, не иска ли…

4 март 2014 15 30

Струва ли си да инвестирате нерви, време и емоции в нея?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Повечето жени искат да бъдат с мъж, който е сериозен и копнее за връзка. Но все пак се намират и такива госпожици, които просто обичат да излизат с различни мъже, ала не смятат да задълбават отношенията си с никого от тях.

Докато мъжете, с които се срещат, се държат с тях мило и кавалерски, обсипват ги с внимание и нежност, този тип дами прилагат различни тактики и игрички с ясната идея, че няма да инвестират чувства и емоции.

Не слушайте какво ви говори, а наблюдавайте действията ѝ. Те са показателни!

Ето как ще разберете дали тя просто ви мотае:

1. Тя прекарва повече време с приятелките си

Ако забележите, че жената, с която се виждате, излиза по-често с приятелките си, отколкото с вас, то не очаквайте тя да има сериозни намерения спрямо вас. Очевидно тя се забавлява повече с дружките си и вие още от началото на флирта сте на заден план в живота ѝ.

2. Тя не отговаря на телефонните ви обаждания

Не само, че не ви вдига в 80 % от случаите, в които я търсите, но и след това не ви връща обаждане. Това е грубо и показва липса на уважение. А ако не ви уважава, не може да очаквате нищо сериозно от нея. Очевидно вие не сте сред приоритетите ѝ.

3. Тя не споделя чувствата си с вас

Жените обичат да говорят за чувствата си. Но ако когато я попитате за тях, тя не ви отговаря или ви изпраща смесени сигнали, то това е сигнал, че нещо не е наред. В случай че дамата не ви дава шанс да я опознаете и да се сближите с нея на емоционално ниво, най-вероятно ѝ харесва да ви държи на дистанция и това няма да се промени.

4. Тя постоянно говори за бившите си връзки

Ако тя постоянно говори за предишните си гаджета и по никакъв начин не ви показва, че ви вижда като различен от тях, очевидно не е готова за връзка. Без значение дали ги споменава с добро или лошо, вие сте с нея тук и сега и тя трябва да се фокусира върху вас.

5. Тя се интересува само от това какво може да ѝ дадете

Жените, които искат само да получават, не си заслужават времето и вниманието. Някои ги наричат златотърсачки, защото те се фокусират върху материалните неща, които получават от една връзка. Такава жена не изпитва чувства, а постоянно си прави сметки. Искате ли да бъдете измерван в цифри?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Деси ( преди 10 години )
До Katnip: Тези неща важат и за двата пола, според мен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Katnip ( преди 10 години )
Една точна статия да има и тя да е в помощ на мъжете :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Dinko ( преди 10 години )
Точно така си е. Аз още на втората среща знам дали ще продължа да се виждам с едно момиче или не. Нямам време за губене.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар