IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Струва ли си да имате връзка с Телец?

1 май 2014 11 00

Плюсове и минуси на тази зодия

Снимка: debraclementastrologer.com

Снимка: debraclementastrologer.com

Според някои зодията има голямо значение за това какъв е човек и най-вече дали с него може да има истинска и стабилна връзка. Вече влязохме в зодиакалния знак телец, така че ще разгледаме характеристиките на тези представители и то в посока на това, дали са сериозни за връзка и могат да си паснат с вашата натура.

Плюсове на представителите на тази зодия:

Хармонични

Телците търсят баланс във връзката си. Ако искате човек, който да не се опитва да ви се налага, опитайте с Телец.

Романтични

Мечтаете за романтика в личния си живот? Телецът ще ви я даде. Представителите на тази зодия обичат да виждат половинките си щастливи и влагат много енергия в това да ги направят такива.

Лоялни

Телците държат на хората и на връзката, която създават с тях. Те са изключително лоялни и не биха ви предали просто ей така за собственото си благо.

Ако партньорът ви е Телец, бъдете сигурни, че има очи само за вас.

Търпеливи

Търпението е добродетел, но в днешното напрегнато ежедневие все по-малко хора я притежават. Кавги със сигурност ще има помежду ви, но Телците са миротворци и не обичат скандалите. Затова те проявяват канско търпение и спокойствие.

Може да разчитате на тях

Телецът е винаги до вас и е готов да помага и да ви подкрепя. Ако имате до себе си такава половинка, то вие сте истински късметлии, защото можете по всяко време да го потърсите за мнение, помощ, съвет.

Недостатъци:

Лепки

Телците са отговорни и търсят баланса в отношенията, както вече разбрахте, но това ги прави малко досадни. В стремежа си да мислят за вашето и тяхното благо, може да се залепят за вас като гербова марка и да ви дават малко пространство за въздух.

Упорити

Това качество понякога е предимство, понякога недостатък. Ако все пак изпаднете в спор с Телец, бъдете готови за тежка битка, защото той не се предава лесно.

Човек на рутината

Телецът обича простите и подредените неща, затова той бързо попада в плен на рутината. И това му е добре. Ако обаче вие копнеете за приключения и адреналин, той не е вашият човек.

Материалисти

Със сигурност сте го чували – телецът е най-големият материалист в зодиакалната палитра. Да, парите отиват и за семейството му, но все пак някои негови решения в името на финансите могат да ви подразнят и обидят. Най-малкото би ви пренебрегнал, ако има важна работна среща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Телците имат много плюсове, един от тях е, че са със страхотна воля! Но наистина са лепки!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Астро ( преди 9 години )
Много е важно какъв му е асцедента на Телеца!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ролл ( преди 9 години )
Имах връзка с телец 6 години и сега като се върна назад ми става много мило като чета за плюсовете им, защото те са наистина прекрасни същества, но и минусите са им Минуси с главно М. Особено е вярно твърдението, че са лепки и обичат рутината. Това ми дойде в повече в един момент и трябваше да прекъсна отношенията си с него....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
no way ( преди 9 години )
tova s materializma vinagi strashno me e draznelo!!! nikoga ne prenebregvam horata za smetka na parite! imam mnogo otgovorno mislene spriamo finansite i se lishavam ot vsiakakuv luks v imeto na semeistvoto si!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ел ( преди 9 години )
много ми допаднаха плюсовете :), а от минусите с абсолютна сигурност не съм "лепка", на противниците не им е лесно да, но то така и трябва да бъде, виждала съм много груби материалисти телци да, слава богу не съм от тях :)), за рутината е вярно, аз обичам и приключенията обаче и адреналина и рисковете...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
теле ( преди 9 години )
Да, може да се каже, че в общи линии и плюсовете и минусите отговарят на зодията...аз съм телец и го зная. Много трудно се откъсваме от някой, който вече е решил да ни "бие шута", материалисти сме да, но сме и по жестовете. Иначе отстъпчиви, но понякога и инатливи, обичащи красотата в дом, храна, заобикаляща среда.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар