IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готови ли сте да ѝ предложите брак?

26 май 2014 10 39

Или може би ви трябва още време...

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Бракът е сериозна стъпка в живота на всеки и макар да е поправима след това – с развод, е добре да пристъпите към нея, когато сте готови. Момиченцата от малки мечтаят за принца, за бебета и за семейство, затова и по-лесно приемат брака като част от живота им. Мъжете от своя страна напоследък се дърпат все по-усилено.

В крайна сметка, когато намерят Единствената за тях, сватбата не им се вижда толкова страшна. Преди да ѝ зададете въпроса обаче, бъдете сигурни, че сте готови да сложите халката. Ето и кое ще ви помогне да прецените това:

1. Имате сходни ценности

Бракът не се крепи само на любов. Ако искате вашият да оцелее, трябва да се допълвате, да имате общи цели, сходни интереси и еднакви ценности.

2. Правите планове с нея за общото си бъдеще

Когато забравите думата „аз“ и започнете неумишлено да говорите в мн. число – ние, то вие сте готов за брак. Щом кроите планове за къща, деца, почивки и семейни събирания, дълбоко в себе си вие вече се считате за женен.

3. Вече имате желание да бъдете баща

Вие сте готови за брак, когато прегърнете идеята да станете баща и започнете да убеждавате гаджето си колко добър татко на вашето дете ще сте и че дори сте му измислили име.

4. Зарязали сте тотално ергенския живот

Идеята да се срещате с нови жени вече не ви блазни. Не ви се купонясва до зори с вашите аверчета и дори покерът една вечер в седмицата ви е достатъчен. Честито! Вие вече сте пораснали и предпочитате семейния уют.

5. Просто нямате търпение да се приберете при нея

Без значение дали сте командировка за няколко дни, на бизнес среща за 2 часа или пиете бира с приятели в някой бар – мислите ви са за нея и нямате търпение да се приберете у дома и да я прегърнете и... Искате да ѝ разкажете деня си и дори искрено се вълнувате от нейния. Не се борете с това чувство, а просто отивайте на „лов“ за годежен пръстен!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

ТРойа Ахилова ( преди 9 години )
До Anonimen: Еми, лудо влюбеният : ))0n
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Anonimen ( преди 9 години )
da be da, otminaha vremenata na svatbite, koi lud se jeni v dneshno vreme!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )