IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете, които няма да се оженят за вас

9 май 2014 15 12

И защо няма смисъл да си губите времето с тях

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ако търсите г-н Бъдещ съпруг, то може да се наложи да целунете няколко жаби, докато срещнете принца, който наистина ще ви заслужава.

Освен това трябва да знаете, че всъщност има няколко типа мъже, които никога няма да се оженят за вас, без значение какви козове ще използвате, за да ги убедите, че сте идеална за съпруга.

Това просто са мъже, които никога няма да бъдат готови да предприемат тази важна стъпка или този сериозен ангажимент в този конкретен момент или по принцип.

Затова най-разумно би било да избягвате тези представители на силния пол и да не си губите излишно времето с тях.

А ето и кои са тези типове мъже:

1. Г-н „Не съм готов за сериозна връзка“

Това е, може би, най-разпространеният типаж, който никога няма да падне на едно коляно и да ви предложи брак. Този мъж обича серийната моногамия – започва връзка, когато нещата станат твърде сериозни, той прекратява връзката, а не след дълго започва нова и т. н. Този мъж просто не е готов да се обвърже за цял живот и едва ли някога ще бъде. Няма никакъв смисъл да се опитвате да го промените. Ще изглеждате отчаяна и ще изгубите много енергия, която можете да впрегнете на друго място в живота си.

2. Г-н „Не съм превъзмогнал бившата си“

Това определено е тип мъж, който трябва да избягвате, особено ако се оглеждате за бъдещия си съпруг. Този човек все още е влюбен в бившата си приятелка, дори и да не го признава. Той винаги говори за нея, за нейните хобита и интереси или за нещата, които е правил заедно с нея. Този човек все още се нуждае от време, за да излекува разбитото си сърце. Той определено няма да е готов да се ожени за вас, освен ако не го направи напук на бившата си.

3. Г-н „Прекалено съм фокусиран върху кариерата си“

Този човек все още се опитва да постигне много неща в кариерата си и е фокусиран най-вече върху всичко, свързано с работата си. Той никога няма да има достатъчно време за вас, тъй като служебните му ангажименти ще са на първо място. Има един вид мъже, които се замислят за създаването на семейство, едва след като достигнат определено ниво в кариерата си и вече се чувстват реализирани и финансово стабилни.

4. Г-н „Винаги се оглеждам за нещо по-добро“

Този суетен и самовлюбен мъж може да ви накара да се чувствате невероятно за известно време, но ще дойде един момент, в който той ще се отегчи от вашата любов. Това е така, защото той винаги е в търсене на „нещо по-добро“, дори вие да сте си перфектна. Този мъж винаги ще си запазва вратичката за авариен изход от връзката ви, в случай че на хоризонта се появи по-добър вариант от вас. Едва ли искате да бъдете във връзка с човек, който не е сигурен, че вие сте най-добрата партия за него.

5. Г-н „Излизам с жени на половината на моята възраст“

Това е мъж, който вече е в 40-те си години, който има впечатляваща кариера, на когото всичките приятели от детинство са женени с деца, а той предпочита да излиза с жени на половината на неговата възраст. Той винаги ще е „на ти“ с купоните, а гаджетата му ще стават все по-млади и по-млади. Този тип всъщност изобщо не си търси съпруга, а си търси жени, които да го карат да се чувства млад.

6. Г-н „Не съм открил подходящата жена“

Този тип мъж обикновено е около 50-годишен и никога не се е женил, защото, по думите му, така и не е срещнал подходящата жена. Е, преди да решите че трябва да се борите за тази изгубена кауза, трябва да си зададете някои въпроси. Например, дали самите жени не са бягали от него по някаква причина? Опитайте се да бъдете по-предпазлива с този мъж!

7. Г-н „Аз съм едно голямо дете“

Този мъж може лесно да спечели любовта ви и да ви впечатли с това, че много обича децата и че се разбира с тях прекрасно. Той може да бъде перфектният мъж за вас, стига да не очаква вие да се грижите за него и да разрешавате всичките му проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Там е работата че жените в бг имат свръхсамочуствие, в резултат на безбойнитв предразсъдъци насадени от родителите им и от обществото. смятат че мъжете са им длъжни с нещо, в същото време настояват за равнопоставеност?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Хм ( преди 9 години )
В България голяма част от мъжете имат огромно самочувствие,зад което се крият много комплекси.Страхливи са,безотговорни са и не знаят как да задържат една жена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
CA ( преди 9 години )
Че то останаха ли други типове мъже освен изброените :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мима ( преди 9 години )
Petar ( преди 9 години )
Edin vid, ne si gubete vremeto s myje koito se haresvat i misliat za tiahnoto shtastie, namereti si myj koito moje da vodite za nosa.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )