IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Причините, заради които си струва да го потърсите първи

12 май 2014 15 00

Разбийте клишето и не чакайте три дни, докато той евентуално ви се обади

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Запознавате се с интересен мъж, който определено не ви е безразличен. Може би дори вече сте били на среща. Всичко е чудесно, а сега ви се налага да чакате. Да чакате момента, в който той ще реши да ви се обади. Едва ли има нещо по-изнервящо от това, когато наистина имате симпатии към въпросния човек.

Вие със сигурност не искате да го търсите, за да не изглеждате като отчаяна жена или пък лепка. Чакането обаче може да ви побърка. Дали той робува на глупавото правило за трите дни или ще изчака поне един ден?

За да си спестите всички тези терзания, най-добре е вие самите да направите първата крачка.

Със сигурност имате и още куп други основателни причини да наберете номера му още сега:

1. Мъжете харесват самоуверените жени.

Представителите на силния пол невинаги ще си го признаят, но те наистина си падат по самоуверени жени, които знаят какво искат. Вашето обаждане ще покаже на мъжа, че вие нямате проблеми с това да преследвате нещата, които искате. В конкретния случай това е той. Поведението ви може да се приеме като ласкателство, а и положителен знак, че той определено няма работа с лигаво-сантиментална жена.

2. Някой трябва да разчупи леда.

Спрете да чакате някакъв определен период от време и хванете телефона, когато изпитате нужда да го направите. Може би, ако чакате, ще стане прекалено късно. Зарадвайте човека от среща, като му покажете, че не струпвате цялата отговорност върху него.

3. Вие го харесвате.

Това изглежда очевидно, но много малко жени решават да се доверят на чувствата си. Така че, ако го харесвате – потърсете го. Няма значение дали това е един ден след срещата ви. Вземете нещата в свои ръце, вместо да се чудите дали и той ви харесва и кога ще ви се обади. В случай, че не вдигне, не му звънете отново и отново – той със сигурност ще си види телефона, а вие рискувате да изглеждате като точно такава, каквато не искате да бъдете.

4. Той не е сигурен.

Само защото е мъж, не означава, че той е уверен. Всъщност, ако мъжът ви харесва, вероятно е леко нервен и иска да направи всичко по правилния начин. Може би той смята, че е твърде рано да ви се обади или пък се чуди дали го харесвате.

5. Това е комплимент.

Мъжете обожават комплиментите, също както жените. Те обичат да четкат мъжкото им его, а вашето обаждане определено ще бъде комплимент. Понякога даването на номера не означава нищо в очите на мъжа, но вашето обаждане вече е съвсем различно нещо.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

petar petrov ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )