IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Губите ли я?

16 юни 2014 15 12

Знаците, които ще ви подскажат, че тя вече не се интересува от вас и скоро ще сложи край на връзката ви

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Връзката е като едно растение – трябва постоянно да се грижите за него, за да не умре. Ако оставите всичко на инерцията, има опасност скоро половинката ви да загуби интерес към вас и скоро да ви напусне.

Ето и сигналите, които ще ви ориентират, че тя вече не изпитва силни чувства към вас и отношенията ви са към своя край. Вземете мерки, докато е време!

1. Тя поставя приятелките си пред вас

Всички жени искат да си имат своите женски вечери, но ако те станат прекалено много и тя всеки път ви отрязва, когато искате да правите нещо двамата, това е червен флаг във връзката ви.

2. Не иска да я докосвате на публично място

Между двама влюбени, докосването, гушкането, държането на ръка или дори нежната целувка са нещо нормално. Ако тя се дърпа от вас и обръща глава всеки път, когато се опитвате да я целунете на публично място, то определено губи интерес към вас.

3. Не иска да правите секс

Дори когато сте само двамата, си измисля безброй причини да не правите секс. Това означава едно –страстта помежду ви я няма и това е предвестник на края на връзката ви.

4. Постоянно се кара с вас

В началото и двамата сте правили компромиси и сте се напасвали един с друг. Когато обаче тя спре да се съобразява с вас и ви вдига скандал и за най-малкото нещо – вие вече не я интересувате.

5. Флиртува с други мъже пред вас

И дори не ѝ пука! Вие сте до нея, а тя се усмихва и намига на младежа срещу вас. Поведението ѝ не само е обидно, но и явен знак, че вие вече не сте важен за нея.

6. Дистанцира се

Тя вече не споделя с вас как е минал денят ѝ; не ви казва защо е умислена и тъжна; често излиза без обяснения и не се прибира часове наред, а когато я попитате какво става, отговаря с „нищо“. Напротив! Нещо става, но просто тя не желае да ви обясни какво е то, защото вече не ви чувства близък и няма желание да ви дава шанс да го промените.

7. Вече няма „ние“, а само „аз“

Това е доста ясен сигнал, че вече я губите. Щом фокусът ѝ е единствено върху нея, то не очаквайте тя да се чувства във връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Това са знаци, че сте я изгубил, не че я губите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )