IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Искате съпруг? Потърсете го в интернет!

17 юни 2014 09 10

Специален сайт събира хора с цел брак

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Един от големите проблеми на съвременните жени е, че не успяват да си намерят съпруг. Една от възможните причини е, че „повечето мъже са глупаци и не искат нищо сериозно“. От друга страна пък някои дами са твърде заети с работа и по-трудно намират време за социален живот и съответно за търсене на законна половинка.

Разбирайки много добре реалната ситуация, Дана Мишел стартира сайт за запознанства, но само и единствено с цел брак. Оказва се, че това е перфектното място в интернет, където жени и мъже могат да намерят това, което търсят. Освен това по този начин те си спестяват неприятностите и избягват случайните флиртове.

Годишното членство в сайта MarriageMaterial.co е в размер на 99 долара. В него няма ограничения по отношение на етнос или вяра. Сайтът е насочен главно към заетите хора над 27 години, живеещи в по-големите градове. Хората там се свързват посредством специална общност.

„Мъжете са много ясни относно това, което търсят“, споделя основателката на интернет сайта. Според нея що се отнася до господата, на подобен подход се гледа като нещо положително и мъжествено, докато при жените – нещата не стоят точно по същия начин.

Дана получила вдъхновението си да създаде този сайт, след като нейна приятелка ѝ разказала интересна случка, свързана с любовния си живот. В нея ставало въпрос за това как много често хората имат различни очаквания за това какво трябва да се случи, когато се срещат с някого, пише Daily Mail.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
никога не знае... и това е вариант!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар