IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаците, че излизате с жена, не с момиче

2 юли 2014 14 47

eИли как да разберете, че тя е достатъчно сериозна

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Проблемът с намирането на правилния партньор е еднакво голям и за двата пола. Макар че жените са тези, които по-гласно изразяват недоволството си от представителите на силния пол, негативни настроения има и сред мъжете по отношение на жените. Както се казва, монетата има две страни.

Намирането на сериозна жена е трудно, но невинаги означава намиране на по-възрастна жена. Годините всъщност не са определящ фактор – както при дамите, така и при мъжете. Разликата между момичетата и жените не е толкова в годината им на раждане, колкото в техните действия, начин на мислене и живота, който водят.

Така че, както в последно време има недостиг на мъже, защото се срещат твърде много момчета, така и момичетата започват да бият по числено превъзходство жените. Ето и кои са основните разлики между жената и момичето:

1. Момичетата обичат да носят дрехи, които показват повече от тялото им, мислейки, че така ще бъдат секси. Жените знаят, че изглеждат секси, без значение в какво са облечени.

Жените много добре разбират, че да бъдат провокативни не е единственият начин да бъдат секси. Те са уверени в собствената си кожа и излъчват този сексапил, който не може да бъде изимитиран дори с най-късата пола.

2. Момичетата очакват мъжете да знаят какво мислят те и как се чувстват. Жените използват думи, за да обяснят тези неща.

Мъжете не могат да влязат в женската глава и да прочетат какво се случва там. Точно това са проумели жените.

3. Момичетата очакват мъжът да плаща сметките – жените са финансово независими.

Момичетата обичат да бъдат обгрижвани и в много случаи се държат като деца. Те смятат, че е работа на мъжа да се оправя с парите. Една жена обаче оставя мъжа да плаща, за да не накърни егото му, но понякога тя връща жеста, за да има равноправие.

4. Момичетата излизат и се прибират без да знаят как. Жените излизат, пият вино и знаят своите граници.

Момичетата не могат да се контролират и след първите няколко питиета започват белите петна. Жените от своя страна не си позволяват да изпадат в подобни ситуации. Те консумират алкохол, но винаги държат нещата под контрол.

5. Момичетата говорят за тривиални неща, жените знаят как да поддържат интересен разговор.

Може би това е една от основните разлики. Повечето пъти момичетата са ужасни събеседници. Те не се интересуват от политика или какво се случва по света, но могат да цитират всеки скандал от популярно риалити предаване. Момичетата нямат собствено мнение по много въпроси, а повтарят неща, които са чули от други хора. Жените имат изградено мислене и могат да докажат тезата си убедително. Момичетата са скучни, а жените – очарователни.

6. Момичетата не могат да бъдат самостоятелни и имат нужда от някого, жените са независими и се грижат сами за себе си.

Казват, че любовта не е, когато намериш някого, който те допълва. А когато си добре сам, а човекът до теб прави живота ти по-хубав. Жените действат на този принцип.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Pharmb658 ( преди 7 години )
Pharme129 ( преди 8 години )
Анонимен ( преди 9 години )
"Жена без мъж е като риба без велосипед."
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Johnk326 ( преди 9 години )
Inspiring story, where did you quote it from? kagdgacakace
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Blue ( преди 9 години )
До Анонимен: Много съм съгласна с това, анонимен. :) В днешно време жената не само сама си изкарва парите и сама си плаща сметките, но и сама си прави ремонтите, сама си отглежда децата, сама им е и майка и баща, изобщо сама си върши всички "мъжки" работи. Дори сама си докарва и оргазмите (които в много от случаите са в пъти по-добри, отколкото един мъж може да и ги направи). Понякога и аз се чудя за какво, всъщност, са ни мъжете. :D По-голямата част, де...може да има и изключения. :D Колкото повече жените се приучават да бъдат "истински жени", според описанието в тази статия, толкова повече мъжете се отучват да бъдат мъже. :DСпоред мен пък основното на една истинска жена би трябвало да е взискателна - тя трябва да държи на себе си и да иска именно "истински мъж".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
До Анонимен (3): "Всички мъже искат финансово независима, красива, интелигентна и добра жена. Тогава вие за какво сте и?"С това ли се изчерпват всички черти на личността и характера? С тях ли се изчерпва стойността на една връзка и едни взаимоотношения? Аз мисля че това е само основата, която трябва да е равна, за да стъпят върху нея истински важните неща, които правят един човек да не ни е безразличен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Друг Анонимен ( преди 9 години )
До Анонимен: Значи на теб мъжете са само за да ти плащат сметките ли ?Да мъжете не искат някаква лепка, която не може да си плати вечерята и търси някой чичко паричко да
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
И с такива статии тип ала "жената трябва да си плаща сметката, да е финансово независима , в същото време разбираща и тн", провокирате още повече размножаването на така наречените "момченца". Ще цитирам "Всички мъже искат финансово независима, красива, интелигентна и добра жена. Тогава вие за какво сте и?"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Браво за статията, право в целта :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар