IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Детските игри, които усложняват любовта

7 август 2014 14 22

Глупавите неща, които възрастните правят, когато харесват някого

Кадър от филма "Просто секс"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "Просто секс"; Снимка: outnow.ch

В началото на едни любовни отношения мъжете и жените много обичат да играят на игри. Безсмислени и глупави игри, от които реално никой няма нужда. „Няма да ѝ се обадя веднага, за да не изглеждам отчаян“, мислят си повечето господа. Дамите пък също не поемат инициатива, защото щели да ги помислят за „много хлътнали“.

И така комуникацията между двама души в началото на тяхната връзка се превръща в игра на котка и мишка, игра на по-умния и по-глупавия, игра на нерви и каквото още се сетите. А всичко може да бъде далеч по-просто, спокойно и ясно – ако вие харесвате някого, много по-лесно е просто да му го кажете, отколкото да се опитвате да играете игри със съмнителен успешен финал.

Най-парадоксалното е, че хората, които се определят като големи „играчи“, мислят себе си за много умни. В много случаи обаче те не могат да преценят последствията от тези безсмислени игрички и често са изненадани от неприятния финал. Е, все пак това са рисковете на глупавите постъпки.

Ето и кои са детските игри, с които много възрастни се забавляват, когато става въпрос за любовта:

1. „Хм... аз мога да ѝ отговоря веднага, но тя може би ще си помисли, че много я харесвам“. След като вече комуникирате, явно има някакво привличане между вас. Ако наистина харесвате тази жена, какво лошо има тя да го разбере? Със сигурност и тя ви харесва, така че пропуснете игричките.

2. „Разбира се, че му помня името... мисля за него във всеки възможен момент. Нека се преструвам обаче, че съм го забравила“. Какъв по-добър начин да накарате някого да се влюби във вас, освен да се преструвате, че не му знаете името? Наистина оригинален план. Ще покажете на мъжа, когото харесвате, че изобщо не е важен за вас.

3. „Прекарах си наистина страхотно с нея и определено искам да я видя пак. Ще ѝ се обадя обаче другата седмица или по-добре да ѝ пиша. Да, ще ѝ пиша след две седмици“. Ако една жена си е изкарала добре с някой мъж, тя със сигурност няма нужда да се чувства игнорирана. С този подход само рискувате да я загубите. Всъщност много възможно е през времето, в което вие пасувате, някой друг да я впечатли.

4. „Ако не ѝ покажа, че имам и други възможности, тя може да помисли, че съм ѝ вързан в кърпа“. Парадирайки с това колко много представителки на нежния пол се въртят около вас, със сигурност няма да постигнете нищо добро. Ако наистина харесвате тази жена, не я предизвиквайте по подобен начин. Рискувате да си създадете проблеми без основание или да я отблъснете напълно.

5. „Ще се опитам да не правим секс, колкото може по-дълго. Все пак не искам той да си мисли, че съм прекалено лесна“. По същата логика явно не искате и той да си мисли, че вие имате желание да правите секс с него. Всъщност няма точно правило за това кога трябва да се случи първият секс, но със сигурност не отлагайте момента прекалено дълго, ако имате голямо желание.

6. „Отказвам да бъда първият, който ще каже „Обичам те“. Не мога да ѝ дам това надмощие! Не искам да изглеждам като слабак“. Ако трябва да бъдем честни, повечето мъже се страхуват от това да кажат тези две думи. А всъщност няма жена, която да не се разтопи, чувайки именно „обичам те" от устата на мъжа, към когото има чувства. Така че не се притеснявайте прекалено и давайте смело напред.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
определено всички са верни!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар