IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кога той наистина си пада по вас

6 септември 2014 14 00

Старомодните начини да разберете, че един мъж ви харесва

Кадър от филма "The Back-up Plan"; Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "The Back-up Plan"; Снимка: outnow.ch

Казват, че старомодните навици са най-подходящи, когато става дума за романтика. И може би това наистина е така. Днешната любовна култура все по-малко се съсредоточава върху онази романтика отпреди няколко десетилетия.

Сега да си намериш краткотраен партньор е много по-лесно, отколкото някога е било. Може би и затова много хора са привлечени именно от тази идея и им харесва да живеят по този начин.

Най-големият проблем обаче е това, че дълготрайните отношения се постигат много по-трудно, а дори когато има изгледи за такива, хората са много предпазливи и не могат да се доверят напълно на човека до себе си.

Ето защо е важно да разберете кои са издайническите знаци, че той наистина си пада по вас. Благодарение на тях ще избегнете напълно ненужни съмнения:

1. Той поддържа редовна комуникация с вас. Това не означава, че ви притеснява по 10 пъти на ден, но и че не изчезва за 10 дни без обяснение. Човекът, който ви харесва, се старае да поддържа постоянен контакт с вас, но без да прекалява. Той ви търси през деня, а не само след полунощ. Освен това този мъж винаги отговаря на вашите обаждания.

2. Той се интересува как е минал денят ви. Когато един мъж ви харесва, той иска да знае какво се случва във вашия живот. Интересува се от малките, дори скучни детайли, не иска само да флиртувате. Ако ви предстои нещо важно като изпит, интервю или презентация – той ще ви се обади преди това и ще ви пожелае успех. Освен това мъжът, който си пада по вас, помни всичко, което му казвате, дори да е маловажно.

3. Той се интересува от вашите интереси. Дори да не харесва определен изпълнител, той ще ви придружи на негов концерт (ако вие искате), само за да бъде с вас и вие да се чувствате добре. Този мъж е готов дори да отиде с вас в някой музей, макар че тези неща изобщо не го вълнуват.

4. Той ви запознава със семейството и с приятелите си. Един от най-сигурните начини да разберете, че един мъж иска да бъде във вашия свят, е фактът, че той ви въвежда в своя. Мъжът, който ви харесва, ще иска да ви запознае с най-близките си хора, защото той иска да се интегрирате в тази група, ако е възможно.

5. Той уважава времето ви. Той не закъснява, а дори да го направи, винаги предупреждава и се извинява. Не ви кани на срещи в последния момент и винаги прави планове за вас двамата, които съобразява с вашата заетост. Той е щастлив, че вие прекарвате времето си с него.

6. Той намира време за вас. Много мъже имат какви ли не извинения защо не могат да излязат на среща в даден момент. Понякога оправданията могат да бъдат истински, но в повечето пъти нежеланието за среща показва слаб интерес към вашата личност. Мъжете, също както жените, подреждат важните за тях неща по приоритет.

7. Той ви води на места, за които е чул, че говорите. Без значение дали това е най-новото заведение в града, онази пейка в парка или някое по-далечно място. Както казахме вече, мъжът, който ви харесва, ви слуша внимателно и се старае да ви угоди.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
neka da se uto4ni parvo za kakav tip padane stava duma ? za li4ni otno6enia ili za rabotno , 4e ot nedomlavki ...az pone dosega ne sam vidiala v li4en plan niakoi da e pripadnal po men . obiknoveno stava duma za da bada izpozlvana po niakakav na4in
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар