IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да разберете дали мъжът, който ви сваля, не крие жена у дома?

6 февруари 2015 15 09

8 начина

Снимка; outnow.ch

Снимка; outnow.ch

Ако сте започнали да излизате с приятен мъж, с когото наистина ви се иска нещата да се получат, но нещо в него ви притеснява, може би имате право да сте нащрек. Много е възможно той да ви лъже за нещо доста основно, а именно за факта, че е сериозно обвързан или дори женен.

Ето и 10 издайнически признака, които ще ви подскажат, че този мъж най вероятно има една жена у дома, но крие това от вас:

1. Той ви е споделял, че е бил женен.

Някои мъже, които са в обтегнати отношения със съпругата си или дори са разделени с нея, казват на новата жена в живота си, че са разведени, но това не е честна игра. Ако няма документи/решение за развод, не е редно този мъж да започва нова романтична връзка. Винаги има шанс този не-съвсем разведен мъж да реши да се помири със съпругата си или двамата с нея да се опитат да изгладят отношенията си в името на децата и семейството. Така че ако въпросният мъж не е официално свободен, значи той не е и необвързан.

2. Той никога не ви кани в дома си.

Ако излизате от повече от месец-два с даден мъж, но той никога не ви кани да преспите в неговото жилище, а все идва у вас, вероятно той крие или приятелка, или съпруга. Дори да твърди, че домът му е разхвърлян, че живее с баща си и т. н., поискайте от него да ви покани поне за час, за да видите къде живее и да се убедите, че в дома му няма следи от друго женско присъствие. Жените винаги оставят фини улики за присъствието си.

3. Той винаги ви води в далечни, случайни и неособено популярни заведения.

Помислете внимателно къде са местата, на които този мъж ви води на срещи. Ако той винаги настоява да излизате в малки, интимни ресторантчета/хотелчета, далеч от дома и работното място на двама ви, вероятно той ви крие. Същото важи и ако досега той не ви е запознавал с нито един свой приятел.

4. Той има бяла линия без тен на безименния си пръст.

Ако мъжът с когото излизате има странен бял отпечатък на безименния си пръст, където се носи брачната халка, трябва доста да се замислите. Много мъже започват извънбрачна връзка като свалят брачната си халка и я крият някъде по джобовете си.

5. На всяка ваша среща, той идва в последната минута.

Ако този мъж винаги е притеснен по отношение на свободното си време и вечно бърза за някъде или идва забързан от някъде, може би той води паралелен личен живот – един с вас и още един с друга жена.

6. Вашето име не е записано в контактите в телефона му.

Разгледайте мобилния телефон на този мъж и вижте с какво име е запаметен вашият номер. Ами ако ви е записал с мъжко име или с нещо като „пица за вкъщи“, значи и в буквален и в преносен смисъл той ви крие.

7. Той често е зает със „семейни дела“.

Едно от вечните извинения на женените мъже е, че имат ангажименти с децата си. Повечето жени не искат да бъдат обвинявани, че ревнуват мъжа от времето, което той прекарва с децата си (от предишна връзка/брак) и затова не разпитват излишно. Ами ако този мъж все още си е женен и просто прекарва време със семейството си? Добре е да проучите нещата или най-малкото да поискате да ви запознае с децата му.

8. Този мъж не ви дава обещания за бъдещето.

Ако този мъж ви говори, че е против брака, ако не ви дава никакви обещания за съвместно бъдеще, значи има нещо гнило. Може би той е женен и планира да си остане женен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимна ( преди 9 години )
Ако ме е записал като ,,пица за вкъщи,, в телефона, това определено ще ме развесели.:)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар