IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 знака, че излизате с незряло момченце

7 март 2015 12 01

Няма смисъл да губите повече време с него

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Няма нищо по-дразнещо за една жена от това да има връзка с мъж, който не е на нейното интелектуално и емоционално ниво.

За съжаление, това не се случва рядко, а понякога сглобяваме прекалено късно цялата картинка, разбирайки, че сме загубили ужасно много време, инвестирайки в отношенията с незряло момченце. Не хабете нерви и емоции за човек, който не може да ви бъде достоен партньор.

Ето и знаците, които ще ви подскажат, че той не е узрял за връзка и по-добре да го разкарате отрано:

Не приема грешките си

Всички грешим, но важното е да се поучим от провала и да го избегнем следващия път. Ако той никога не поема вина и не признава, че е сбъркал, няма как да израсне и да се промени.

Никога няма постоянна работа

Не сте тийнейджъри и всеки трябва да се грижи за прехраната си. В началото не е лесно, но ако партньорът ви дори не се опитва да си намери адекватна работа, то цял живот ще лежи на гърба ви. Така ли си представяхте вашата връзка?

Досега не е имал сериозна връзка

Значи няма представа какво е да бъде в такава. Ще берете много ядове, докато го запознаете с всички „правила“, а може и да се изплаши и да не пожелае да ги следва.

Пита ви за всичко

Той е неуверен и колеблив. Не може да вземе елементарно решение и вие без да искате влизате в ролята на негов родител.

Няма планове за бъдещето

Да живееш ден за ден е типичната философия на незрелите хлапета. След една възраст обаче човек трябва да промени мирогледа си и да започне да прави планове, особено когато има партньор до себе си.

Избягва разговорите

Зрелите хора сядат на масата и свалят картите, когато имат проблеми за решаване. Ако той бяга от всички сериозни разговори, то вие никога няма да изгладите различията си и връзката ви е обречена.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари