IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седем истини за връзките

23 февруари 2007 15 42

Точка по точка – основните истини за всяка връзка

Седем истини за връзките

Отношенията между хората не са и никога няма да бъдат лесни, защото хората са тези, които ги усложняват.

Когато стане дума за любов, страст и емоции, нещата стават още по-объркани.

Има няколко истини, които трябва да спазваш във всичките си връзки, за да има яснота в отношенията и по-малко болка, ако дойде моментът на раздялата.

Яснота

За това, което усещаш и за това, което казваш. Често хората си мислят, че в началото на връзката трябва всячески да се харесат на новата си половинка и се стремят да й угодят максимално.

По-добре е да бъдеш такъв, какъвто си, за да не даваш грешни представи за себе си. Истинската любов е тази, която се случва естествено.

Реализъм

Ако любовта те е срещнала с някой, който живее в друга държава, женен е и изобщо, има пречки пред „нормалното протичане“ на връзката си, не се самозаблуждавай.

Можете да останете приятели, дори за цял живот, но много рядко пречките (разбирай – съпруга, престижна работа в чужбина) се преодоляват, за да разцъфне любовта ви.

Не позволявай и да те залъгват с приказки, особено когато месеци наред не виждаш действия от отсрещната страна.

Интуиция

Вслушвай се във вътрешния си глас. Той не може да те подведе. Онова особено чувство в стомаха не се влияе от приятелите, от предразсъдъците или от каквото и да е.

Прекрасният принц

Не го чакай, защото не съществува. За сметка на това има прекрасни хора.

Без интерпретации

Ако един мъж ти каже „Не съм готов да имам сериозна връзка“, това не означава, че само го е страх и с времето ще свикне, а че наистина не е готов за връзка.

Най-доброто, което можеш да направиш, е да се разделите като приятели.

Комуникация

Нормално е двама души да обсъждат чувствата си, очакванията си, предпочитанията си. Доверието между двама души се изгражда с всяка дума, с всеки разговори.

Ако не можеш да споделиш мечтите си с него, няма смисъл да сте заедно.

Конфликти

Ако не можеш да кажеш на глас това, което не ти харесва, защото се страхуваш, че нещо „ужасно“ ще се случи, няма да отидете заедно далеч.

Щом се опасяваш, че малките ежедневни проблеми могат да разрушат връзката ви, значи наистина е така и няма смисъл да влагаш време и чувства в отношенията си с човек, който ще се „хване“ за най-малкото, за да те зареже.

КоментариКоментари