IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 неща, които жените в нова връзка правят, но не си признават

12 юни 2015 10 01

Любопитството винаги взима връх

Снимка: istock

Снимка: istock

Тръпката от новата връзка е голяма. Не само искате да изкрещите на света всички детайли за прекрасния мъж до себе си, но и вече правите стратегии как да го превърнете в г-н Идеален и да започнете да свивате семейно гнездо.

Много жени изпитват огромна еуфория, когато започнат връзка и това ги кара да правят някои „странни“ неща, за които обаче никога няма да си признаят.

Ето и кои са те:

1. „Инцидентно“ оставят свои вещи в дома му

Това си е един вид маркиране на територията и заявка, че искат сериозни отношения с въпросния партньор. Тяхното желание за обвързване обаче може да го стресне, затова до последно отричат да са си забравили нарочно четката за зъби или несесера с гримове в дома му.

2. Започват да фантазират за бъдещето си с този мъж

Макар че са заедно само от месец, част от жените вече кроят романтични планове, за почивки, общо съжителство и сватба. Обикновено тези дами са или непоправими романтички, или все не попадат на принца, но вярват, че следващият е Единственият и затова мечтаят смело.

3. С мъка изтриват телефона на красавеца, който все ги е спасявал от „голямата суша“

След като имат мъж до себе си, жените започват инстинктивно да премахват другите, които могат да нарушат любовното им щастие. Това често са бивши или господа, с които са се отдавали на бурна страст в моменти на самосъжаление или сексуална суша.

4. Започват да следят бившата му във Facebook

В прясна връзка жената изпитва несигурност, което я кара да се превърне в преследвач. Една от първите ѝ мисии е да разбере дали той има чувства към бившата си и дали тя е заплаха за техните отношения. Разбира се, следенето в социалните мрежи се пази в пълна тайна, защото ще го уплаши.

5. Кроят стратегии как да го „оправят“

Той може и да е прекрасен, но не е идеален. Представителките на нежния пол постоянно се опитват да превърнат половинката си в мечтания мъж и започват да го променят, което от своя страна може да доведе до раздяла.

6. Обсъждат с приятелки размера на пениса му и какъв е в леглото

Новият мъж е повод за поредната клюкарска среща, в която щастливката е подложена на щателен разпит за сексуалния си живот.

7. Ровят се из дома му

Той със сигурност е разказал много неща за себе си, но любопитната женска природа кара жените да проверят от първа ръка историите, хигиената и благосъстоянието му, затова жените често правят щателен преглед на дома му, за да се сдобият с нужната информация.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари